pszihológus Gáspár Győző Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző idegeit túlságosan megviselte, hogy azonnali hatállyal távoznia kellett a TV2-től, így befeküdt a pszichiátriára.

Győzőt a napokban rúgta ki a TV2, mert a showman megrángatta és szidalmazta az Édes Élet egyik munkatársát. Egy nappal később a celeb azt állította, szó sincs kirúgásról, majd közösségi oldalán tette közzé a véleményét. Az elmúlt napokat Győző idegei nem viselték túl jól, így jobbnak látta befeküdni a pszichiátriára. A celeb azt állítja, olyanra akarták rávenni őt a csatornánál, amire nem volt hajlandó.,,Nem vagyok Damu Roland, nem bántok nőt. Köztudott, hogy a szüleim kitagadtak, de anyukám csak egy van, szerkesztőt meg hetente változtathatnak. Nem akartam szidni az édesanyámat, sem átkozni. Az más kérdés, hogy nem szeret" – mondta a Blikknek Gáspár Győző.

Forrás: Édes élet/Facebook

A showman azt állítja, pánikbetegsége is szerepet játszik abban, hogy orvosi segítséget kért. "Sem hülye, sem pedig közveszélyes nem vagyok, de ez a nő tényleg kihozott a sodromból azzal, hogy mondjam az anyámra: rohadt szemét. Ordítottam vele, hogyne ordítottam volna, ezt elismerem. De egy ujjal sem nyúltam hozzá." Bea asszony szerint nagyon megviselte az elmúlt időszak a férjét, ebben pedig szerepet játszik az, hogy építkeznek, és semmi nem sikerült úgy, ahogy eltervezték. ,,Nem ez az első eset, hogy idegösszeroppanást kapott Győzi, aki vagy ordítva tombolt, vagy sírógörcs jött rá. Többször kezelték már itt, most is azt mondta az orvosa, hogy azonnal hozzuk be. A környezete tudja, hogyan kell bánni vele ilyenkor, de az a kis fiatal szerkesztő nem tudta, hogyan kell kezelni."

Az ügyben megszólalt a TV2 sajtófőnöke is: ,,A műsor esti időpontban, olyan korhatáros karikával kerül adásba, hogy ilyesmi el sem hangozhat. A szerkesztőn kívül két stábtag is tanúsítja, hogy senki sem kérte Gáspár Győzőtől édesanyja becsmérlését" – mondta Koltay Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.