Pamela faképnél hagyta Berkit... Megint

Forrás: facebook/Édes Élet -
esküvő TV2 kiborulás Pamela elmaradás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét forr a hangulat az Édes Élet sztárjai, Berki Krisztián és párja, Pamela között. Ugyanis ismét elmarad az esküvő... Ezúttal azonban nem a nő, hanem párja fújta le a bulit...

Ahogy a Life.hu is megírta, Berkiék augusztus 3-ára tűzték ki az esküvő időpontját, ám ahogy régebben is volt hezitálás, úgy tűnik, most is elmarad a nagy nap. Pamela kiborult, repült a koktél.

"Nem tudjuk megcsinálni az esküvőt augusztus 3-án" – nyögte ki a nagy vallomást Berki, Pamela torkán ekkor megakadt a meglepetéstorta, majd kiöntötte a neonszínű kék koktélt a földre. Mi csak azt bánjuk, hogy nem Berki hófehér ingjére ment a dizájnital.

Tolvai Reni vakrandizott saját videoklipjévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-tolvai-reni-vakrandizott-sajat-videoklipjevel.htmlVárakozással telve érkezett új videoklipjének bemutatójára Tolvai Reni, aki nem véletlenül volt kissé feszült. Szokásától eltérően nem tudta megnézni előre az elkészült művet, meglepetés volt számára, mi kerül a nagyközönség elé.TV + BulvárOrigoCsúnya vágás éktelenkedik Szabó Zsófi arcánhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-szabo-zsofi-karakterenek-arcat-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-elcsufitottak.htmlÖrök nyomot hagyott egy éles kés Szabó Zsófi arcán. Szerencsére nem a valóságban: a szőke sorozatszínésznőt a Jóban Rosszban forgatókönyvének kedvéért vágták meg. TV + BulvárA mesterkéltség felsőfoka az Édes Életbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-es-parja-kiss-peter-szerepelt.htmlTegnap arról már írtunk, hogy milyen izgatottan várjuk Détár Enikőék Édes Élet-beli antréját... Nos, túl vagyunk rajta, és már az első adás után bátran leírhatjuk, hogy ez a páros sem lesz életszerűbb, mint a többiek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.