Jóban Rosszban vetkőzés Cseke Katinka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bréking! Story-címlap lett a bikinis Cseke Katinkából.

A viharos párkapcsolataival elhíresült Cseke Katinka évekkel ezelőtt még több mint 100 kilót nyomott. Amikor a házassága is tönkrement, depresszió elleni gyógyszerekkel fogyókúrázott és pokoli időszakot élt át, mert az erős szerektől még rosszabbul lett. Katinka a nehéz időszak után döntött és új életet kezdett. Orvosi segítséggel lefogyott 30 kilót és bátran felvállalta önmagát. Katinka most úgy döntött, a Story magazinban mutatja meg majdnem pucér testét.

Forrás: SuperTV2

„Eszemben sincs otthon takarni a tükröt, büszkén, szorongások nélkül vállalom önmagam. Igen, a hájacskámmal és az úszógumimmal együtt azt a nőt, akit a tükörben látok. Én vagyok a magyar Bridget Jones!" – mondta önfeledten Katinka.

Schmuck Andor nem neheztel Balázsrahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-sebestyen-balazsra-galambos-lajossal-ellentetben-schmuck-andor-nem-sertodott-meg.htmlGalambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTolvai Reni vakrandizott saját videoklipjévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-tolvai-reni-vakrandizott-sajat-videoklipjevel.htmlVárakozással telve érkezett új videoklipjének bemutatójára Tolvai Reni, aki nem véletlenül volt kissé feszült. Szokásától eltérően nem tudta megnézni előre az elkészült művet, meglepetés volt számára, mi kerül a nagyközönség elé.TV + BulvárOrigoPályatársai gyászolják a tragikus balesetben elhunyt Mohay András dzsessz-zenészthttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-budapest-jazz-orchestra-zenekar-dobosanak-mohay-andrasnak-tragikus-halala-kapcsan-a-hiressegek.htmlTóth Vera, a Budapest Bár zenészei, Kozma Orsi és Király Viktor is megrendülését fejezte ki a hétvégén balesetben elhunyt kiváló dzsessz-zenész, Mohay András halálának kapcsán.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.