Táncoslányok és világsztárok - Elképesztő születésnapi bulit rendezett férjének Vajna Tímea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
meglepetés születésnapi buli Andy Vajna Vajna Tímea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70. születésnapját ünnepelte Andy Vajna, akinek felesége, Vajna Tímea elképesztően látványos bulit szervezett. Az ünnepségről sem a világsztárok, sem a táncosok nem hiányozhattak.

A legnagyobb titokban szervezte Andy Vajna születésnapi buliját felesége, Vajna Tímea - írja a BorsOnline. A fiatal feleség a Várban az Oroszlános udvart bérelte ki helyszínnek. A hírek szerint a társaságot Király Linda, Király Viktor, Dukai Regina és Pirner Alma is szórakoztatta. Az ismert rúdtáncosnő mellett szambatáncosok dobták fel a hangulatot. Természetesen nem maradhatott el a hatalmas tűzijáték sem, de valószínűleg a kaszkadőrbemutató még ennél is nagyobb látványosság lehetett.

Vajna Tímea mindent megszervezett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Blikken még annyit olvashattunk, hogy a buliban volt dresscode is. A vendégeknek feketét, fehéret vagy pirosat kellett viselniük. Világsztárok viszont élőben nem voltak jelen a bulin, Antonio Banderas, a tőle különvált Melanie Griffith és Arnold Schwarzenegger videóüzenetben köszöntötték Vajnát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.