Szexuális zaklatással vádolja a magyar masszőr Russell Brandéket

Forrás: AFP/Jason Merritt -
rendőrség Jemima Khan bíróság szexuális zaklatás masszázs Russel Brand feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész születésnapi meglepetésnek indult, rémálom vált belőle. Berki Szilvia Angliában élő magyar masszőrt kérte fel Russell Brand párja, Jemima Khan, hogy masszírozza meg szerelmét. Ennél többről nem volt szó. Először.

Berki Szilviát Jemima Khan kereste meg SMS-ben, majd e-mailben egyeztettek a részletekről. A 31 éves masszőr utazását állták (autót küldtek érte), és 500 fontban állapodtak meg. Szilviának gyanús nem volt ugyan, hogy nem egy helyit kértek fel, inkább csak meglepődött.

Jemima Khan Forrás: AFP/Adrian Dennis

Jemima oxfordshire-i birtokára kellett mennie, ahol a nő fogadta, bevezette egy szobába, majd hagyta átöltözni. Csak azt felejtette el közölni, hogy közben majd ő is átöltözik és fehérneműben tér vissza. Ekkor jelent meg Russell Brand, aki előbb bezárta az ajtót, lekapcsolta a villanyt és közölte, hogy a masszázságy helyett a franciaágyat választja.

"Odamentem, erre ő fogdosni kezdett, és egyértelművé tették, hogy teljesen más volt az elgondolásuk, mint amit megbeszéltünk. Ha ezt tudom, nem megyek oda!" - nyilatkozta a Blikknek a 31 éves nő, aki ezután hosszan mesélte, hogyan sikerült némi vita után kikeverednie a házból, miközben a pár fehér juhászkutyája is ráugrott. A birtokról ugyanaz a sofőr vitte haza, aki oda is vitte.

Russell Brand Forrás: AFP/Jason Merritt

Szilvia szerint nemcsak szexuális zaklatás érte, de a személyi szabadságát is korlátozták.

A Blikk a Daily Mailre hivatkozva azt írja, hogy a pár ügyvédei visszautasították a vádakat. Jemima másnap e-mailben bocsánatot kért Szilviától a félreértések miatt és kifizették neki az 500 fontot. A rendőrség, ahol Szilvia panaszt tett, független bizonyítékok és tanúk hiányában nem indít eljárást.

Mégis ki az a Russell Brand?

Russell Brand brit színész, komikus, rádiós és író, akit leginkább onnan ismerhetsz, hogy 14 hónapon keresztül ő volt Mr. Katy Perry. Összesen 14-szer tartóztatták le drogügyei miatt. 2013 szeptemberében fotózták először együtt Jemima Khannal - ő egyébként Hugh Granttel is járt korábban. Jemima Khan brit előkelő családból származik, aki a pakisztáni Imran Khan felesége volt. Diana hercegnőhöz nagyon közel állt, újságíróként dolgozik többek között a Vanity Fairnél, de politikai és társadalmi aktivistaként is tevékenykedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.