Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófi

Forrás: facebook/Szabó Zsófi -
kaland Jóban Rosszban tériszony Szabó Zsófi életveszélyes szikla Norvégia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.

Zsófi különleges helyre utazott nyaralni, másokkal ellentétben ő nem a mediterrán tengerpartokat részesítette előnyben. A színésznő a hűvös Norvégia csodaszép tájain barangol. Legutóbbi fotóján pedig egy hatalmas sziklaszirt peremén ül: a nagy sziklán miniatűr emberkévé változott.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

„Nagyon jó érzés volt, hogy nem ért megkülönböztetés, az útitársaim azonnal befogadtak, és együtt nevettünk a szakácsokkal, orvosokkal, tanárokkal, bankárokkal és a sofőr fiúkkal. Elképesztő, mennyi különböző ember vállalkozott az útra. Csak ültem a tűz mellett, hallgattam a bemutatkozásokat. Minden hivatás különbözött. Egy közös azonban mindannyiunkban volt: a vágy a szabadságra, önmagunk és a határaink megismerésére" – mesélte a Blikknek a színésznő.

Szerinted ki lesz Balaton szépe?http://www.life.hu/bulvar/20140805-balaton-szepe-miss-balaton-verseny-indulok.htmlA hétvégén, szombaton 9-én Balatonfüreden választják meg Balaton szépét. Az indulók kinézetre sokkal színesebb képet mutatnak, mint a Miss World Hungary egyenlányai, akik közül nem véletlenül nyert a legkülönlegesebb induló, Kulcsár Edina.TV + Bulvár--Elhunyt Bajor Imre - Pályatársai döbbenten reagáltakhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bajor-imre-meghalt-legjobb-baratja-heilig-gabor-kiborult.htmlHeilig Gábor, Bajor Imre legjobb barátja elsőként értesült a tragédiáról. A zenész feleségét, Eszményi Viktoriát hívta szerda reggel Bajor felesége, Ildikó.TV + Bulvár--Emberségből vizsgáztak a Miss Balaton döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20140805-embersegbol-vizsgaztak-a-miss-balaton-dontosei.htmlMár javában zajlik a balatonfüredi felkészítő tábor, ahol a Miss Balaton 16 versenyzője teljes gőzzel készül a szombati döntőre. A szigorú napirendbe egy rövid kirándulás is belefért a Siófoki Állatvédő Alapítványhoz, ahol a lányok megmutathatták, hogyan viszonyulnak a gazdátlan, szeretetre szoruló állatokhoz.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.