Bajor Imre felesége: "Köszönöm, hogy szerették Imrét!"

Forrás: MTI/Beliczay László -
Bajor Imre halál feleség megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal Bajor Imre halála után a színész felesége is megszólalt. Szavait jogi képviselője tolmácsolta.

"Köszönöm az igaz barátoknak, hogy végig segítettek és mellettünk álltak a legnehezebb időszakban. Köszönöm az embereknek, hogy szerették Imrét. Ő ezt végig érezte, tudta, emiatt dolgozott, amíg tudott, még betegen is. Ettől a szeretettől őrizte meg optimizmusát a végsőkig" – idézte Ildikó szavait a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Bajor Imre szerdán, mindössze 57 évesen hunyt el a veszprémi kórházban. Hétvégén még otthon volt, írja a lap, de hétfőn be kellett szállítani a kórházba. Hiába készült hozzá Hernádi Judit és Kern András, hogy kedden majd meglepik - ahogy már többször tették -, csak egy SMS-t kaptak Ildikótól, hogy ne menjenek. Bajor Imre hosszú hónapokig küzdött az agydaganattal, de a kór legyőzte. Bajor Imre gyermekei egy-egy régi fotóval búcsúztak édesapjuktól. Lili a kép alá azt írta: "Az eső is Téged sirat, Papa! Szeretlek!", Marci csak annyit: "Hiányzol!"

Ragyogó pillanatok Bajor Imre pályafutásából

A Szomszédokból, színházból, a Rádiókabaréból és a Heti hetesből volt leginkább ismert Bajor Imre, akitől több barátja már elbúcsúzott. Az Origo.hu pár videóval eleveníti fel tévés munkáit. A cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.