Nagy Ő (tévéműsor) Noszály Sándor verekedés szerelem Amerika Budapest kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportembert a kórházban sikerült elérnie az Origónak. Korábban a Velvet úgy értesült, az egykori Nagy Ő verekedésbe keveredett. Ő ezt most cáfolta. A volt teniszezőt az intenzíven kezelték, majd délután a baleseti sebészetre szállították.

A Velvet előzőleg azt írta, Noszály Sándor verekedésbe keveredett, amelyben ő húzta a rövidebbet: olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani, az intenzíven ápolták, ahonnan péntek délután átszállították a baleseti sebészetre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a Velvet értesüléseit: "A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen" - válaszolta a BRFK.

Forrás: Facebook/Noszály Sándor

A teniszbajnok az Origónak azt mondta, a barátaival bulizott csütörtök este, amikor valaki hátulról meglökte, de semmi előzménye nem volt, nem keveredett szóváltásba senkivel, még egy rossz pillantás sem volt. A fejét azonban beütötte, sok vért vesztett, ezért a mentők a Baleseti Intézet intenzív osztályára vitték. Hozzátette, még megfigyelés alatt tartják, de három nap múlva szeretne hazamenni. "Most a barátaim és a csaladtagjaim vannak velem."

Noszály kórházban tartózkodó édesanyja a Velvet tudósítójának szintén azt mondta, tudomása szerint „szó sem volt verekedésről", a fia mindössze „nekiesett egy asztalnak", elesett, majd elájult.

Egy barát szerint sem volt bunyó. Elmesélte, hogy Noszály egy artériánál verte be a fejét, ezért vérzett annyira erősen. Állítólag az incidens a Király utca egyik szórakozóhelyén történt.

Noszály Sándor 2003-ban keresett feleséget magának a Nagy Ő című műsorban. Majd Amerikában kezdett új életet, ahol olyan világsztárokat tanított teniszezni, mint például Gwyneth Paltrow, Arnold Schwarzenegger vagy Pierce Brosnan. Rátalált a szerelem is, a szépséges modell, Kiara Belen oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.