valóvilág alak szexi tökéletes Seherezádé bikini bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miből lesz a cserebogár! Az egykori valóságshow-hősnő alakja egyre tökéletesebb.

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég Barbie babaként pózolt Sehi. Most azonban élethűbb fotót találtunk róla, ami biztos beindítja a férfiak fantáziáját. Sok pasi örülne, ha nyaralás közben egy ilyen sellő evickélne ki a partra, mint amilyen a ValóVilágból megismert Seherezádé. A kép Rómában készült, Sehi pedig jobban fest, mint valaha.

Forrás: facebook/Seherezádé
Megvannak a Sztárban sztár női szereplői http://www.life.hu/bulvar/20140808-ok-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-noi-szereploi-toth-vera-keresztes-ildiko-pasztor-anna-koos-reka.htmlÖrdög Nóra és Vastag Csaba után Keresztes Ildikó is a TV2-höz igazolt, aki a Sztárban sztár című műsorban tűnik majd fel.TV + Bulvár--A Barátok köztben kapott szerepet Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/bulvar/20140808-rozsa-gyorgy-musorvezeto-az-rtl-klubon-futo-baratok-koztben-szerepel-es-onmagat-alakitja.htmlÖnmagát alakítja Rózsa György a Barátok köztben, aki majdnem rosszul lett annyi jeges joghurtot evett a forgatás alatt.TV + Bulvár--Bárdos András és Máté Kriszta külföldre távozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bardos-andras-a-hir24-musorvezetoje-es-mate-kriszta-rtl-ii-musorvezetoje-elhagytak-magyarorszagot.htmlA sztárpár hosszabb időre külföldre utazott, állítólag Amerikába tartózkodnak, a kérdés már csak az nyaralni mentek vagy hosszabb távra terveznek? TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.