BulvárRAP Hegyi Rolival: Bajor Imrének szól most a néma csend!

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Patocska Olivér hírek Bajor Imre ByTheWay szjger.hu Nánási Vencel bulvárrap Zimány Linda Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.

Ki az a Hegyi Roli?

Hegyi Roli az szjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.
BulvárRAP Hegyi Rolival: "Berki az esküvőjét akarta halasztani titkon"http://www.life.hu/bulvar/20140804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-berki-krisztian-justin-bieber-es-miranda-kerr.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: Bajor Imrének szól most a néma csend!http://www.life.hu/bulvar/20140810-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-megszuletett-ordog-nora-kisfia-bajor-imre-elhunyt.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--BulvarRAP Hegyi Rolival: "Istenes Bence saját magát ettől vágta hanyatt"http://www.life.hu/bulvar/20140713-bulvar-rap-hegyi-rolival-az-szjger-rapperevel-aki-a-het-legfontosabb-bulvaresemenyeirol-rappel.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.