Visszaélnek Fábry Sándor nevével

2014.08.11. 17:03

Semmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.

Az elmúlt hetekben gyalázkodó posztokat tett közzé valaki Fábry Sándor nevében a közösségi portálon. Az ál-Fábry előbb Hajdú Pétert nyálasnak titulálta, majd Győzikét alázta. 

Forrás: MTVA

"Van egy hivatalos Facebook profilja a műsoromnak, de ehhez az oldalhoz semmi közöm. Ezt egy szélhámos működteti, aki visszaél a nevemmel. Már többször is próbáltam letiltani. Most úgy tűnik, hogy végre sikerült is, mert az oldal pár napja nem érhető el"mondta a Blikknek Fábry Sándor.

A napilapnak Kamarás Péter ügyvéd arról beszélt, akár tízmillió forintos kártérítést is kérhet Fábry a csalásért, ugyanis a személyiséghez fűződő jog - ráadásul sorozatos - megsértéséről van szó, amiért bírósághoz lehet fordulni, ha megvan a tettes. Hozzátette: ha büntetőjogi igénye is van a sértettnek, akkor akár többéves börtönt is kaphat a tettes nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt.

 

Fábry SándorvisszaélésbecsületsértésshowmanFacebook