Mosollyal búcsúznak barátai Bajor Imrétől

Forrás: RTLKlub -
Bajor Imre búcsú Hernádi Judit Gálvölgyi János Heti Hetes Ónodi György Farkasházy Tivadar emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti Hetesben Bajor Imrétől legkedvesebb kollégái búcsúznak, a jelenleg is aktív „hetiheteses" Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar mellett újra feltűnik a műsorban Hernádi Judit is.

Ahogy a Life.hu is megírta, múlt hét szerdán 57 éves korában elhunyt Bajor Imre. A Heti Hetes stábja szerint csak úgy szabad emlékezni Bajor Imrére, ahogy élt: vidáman. Az első őszi adást barátjuknak szentelik a humor nagyágyúi. Erre az alkalomra még Hernádi Judit is visszatér közéjük – írja a Bors.

Forrás: RTLKlub

A Life.hu cikkében döbbenten reagáltak Bajor Imre pályatársai a halálhírre.

„Többek között visszatér hozzánk Hernádi Judit színésznő, aki távozásakor ugyan azt mondta, többé nem jön, erre az alkalomra megszegi a fogadalmát, ami pedig rá nem jellemző. Itt lesz Gálvölgyi János, Ábel Anita, Farkasházy Tivadar és még sokan mások is, akiknek a nevét addig nem szeretném nyilvánosságra hozni, amíg nem egyeztünk meg velük" - mondta Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, aki 15 évnyi anyagot írt ki, amelyből kiválasztja a legjobb pillanatokat, hogy méltóképp emlékezzenek kollegájukra, barátjukra.

Nem Fülén lesz a temetés

A Bors információi szerint Bajor Imre a halála előtt azt mondta a barátainak, hogy nem szeretné, ha a fülei temetőben helyeznék végső nyugalomra, inkább Budapestet választaná. A hírek szerint a művész felesége, Ildikó ezekben a napokban intézi a végső búcsú részleteit, tájékoztatást a későbbiekben ígértek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.