Győzike után Curtist is kidobták az Édes Életből

Forrás: Facebook/Curtis -
TV2 nőverés kirúgás menyasszony Majka Győzike bántalmazás Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több százezres bevételtől eshet el Curtis, aki menyasszonya bántalmazása miatt mégsem szerepel majd az Édes Életben. Zenésztársa, Majka ugyanakkor kiáll mellette. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Győzőt azonnali hatállyal menesztették az Édes Életből, amikor durván szidalmazta és megrángatta a stáb egyik fiatal szerkesztőnőjét. Majka zenésztársát, Curtist – menyasszonya bántalmazása miatt - talán nem rúgjak ki, egy másik, jelentős bevételi forrástól azonban biztosan elesett a történtek miatt. A Bors megtudta, az Édes Élet című műsorral szinte már megállapodott, amikor kitört a botrány.

Forrás: Facebook/Curtis

„Korábban valóban folytak tárgyalások a szereplésével kapcsolatban, a napvilágot látott hírek miatt azonban ezek lezárultak. Mellékszereplőként két adásban láthatják a nézők, de ezek felvétele az eset előtt történt. Önálló szereplőként azonban, illetve a továbbiakban mellékszereplőként sem lesz a műsorban" – közölte Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Majka kiáll Curtis mellett, így reagált a történtekre:

"Tudom, kicsit furcsának tűnik a média világában, de a mi kapcsolatunk nem érdekkapcsolat, hanem barátság! A barátok pedig akkor is segítenek egymásnak, mikor baj van. Curtis a legtehetségesebb fickó, akivel együtt dolgoztam az elmúlt 12évben, egy forróvérű, de tiszta szívű fiú! Amit tett, elítélendő és nem helyes, de én, aki Bettivel való kapcsolatát másfél éve ismerem, egész más szemszögből látom ezt az esetet" - írta közösségi oldalán Majka.

Tilla a Sztárban sztár műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140812-till-attila-tilla-a-tv2-musorvezetoje-lesz-a-sztarban-sztar-musorvezetoje.htmlSzeptember 7-én újra képernyőre kerül az ország legnagyobb házibulija, kezdődik a Sztárban sztár! A házigazda a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Till Attila lesz.TV + Bulvár--Álomesküvő titokban? Gregor Bernadett negyedszer is férjhez megyhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-osszehazasodnak.htmlA gyönyörű színésznő nem verte nagydobra az eseményt, mégis kiszivárgott a hír: Berni immár negyedszer is hűséget esküszik. A párhoz közel állók szerint ez a házasság tartós lehet, mert különleges szerelem köti össze Bernadettet és Attilát.TV + Bulvár--Visszaélnek Fábry Sándor nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-fabry-sandor-showman-nevevel-a-facebookon-visszaelnek.htmlSemmi köze Fábry Sándornak azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó Facebook-profilon találhatók. A showman szerint le akarják járatni a posztokkal.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.