Lányának üzent utolsó Instagram-fotóján Robin Williams

Forrás: Instagram / therobinwilliams -
halál Twitter fotó öngyilkosság Robin Williams Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészóriás, akinek halála sokkolta a világot, utolsó Instagram-fotóját lányának címezte. Zelda pedig egy szívbemarkoló Kis herceg-idézettel búcsúzott szeretett édesapjától Twitter-oldalán.

"Boldog születésnapot, Ms. Zelda Rae Williams! Ma negyed százados, de mindig az én kislányom marad. Boldog szülinapot!" - írta évekkel ezelőtti közös fotójuk mellé a világsztár augusztus 1-jén.

Robin Williams Instagram-fotói Forrás: Instagram / therobinwilliams

Robin Williams 11 nappal később az első hírek szerint öngyilkosságot követett el. Az Oscar-díjas sztár, akinek számtalan legendás szerepe volt, depresszióval küzdött, drog- és alkoholproblémái köztudottak voltak. A sztár pályájáról részletesen az Origo.hu-n olvashatsz.

Robin és Zelda Williams 2011-ben Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Robin Williams lánya, Zelda ezzel az idézettel búcsúzott:

"De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. (...) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak!" Antoine De Saint-Exupery. Szeretlek. Hiányzol. Megpróbálok majd mindig felfelé nézni. Z"
/1408/Robin2014812101624
Meghalt Robin Williams - Az első hírek szerint öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20140812-meghalt-robin-williams-amerikai-szinesz-a-jo-reggelt-vietnam-szineszlegendaja.htmlNincs olyan, aki ne tudna minimum három filmet felsorolni Robin Williams főszereplésével. A 63 éves, Oscar-díjas világsztár az első hírek szerint öngyilkos lett. Négy olyan filmet hagyott hátra, amelyet még nem mutattak be.News--Újabb sztár megy rehabra: ezúttal Robin Williams jelentette behttp://www.life.hu/drlife/20140702-robin-williams-ujra-a-rehabon.htmlTovábbra is józan a színész, ám azt akarja, hogy ez így is maradjon – ezért visszatér egy rehabilitációs központba, hogy folytassa a kezelést.Dr. Life--Gátlásos kisgyerek volt Robin Williamshttp://www.life.hu/galeria/20130708-fotokon-akkor-es-most-robin-williams-szinesz-vigjateksztar-holt-koltok.htmlA vígjátéksztár a napokban ünnepli 62. születésnapját.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.