Farkasházy Tivadar: "Bajor Imre nélkül már kitettek volna a Heti Hetesből"

RTL Klub -
Bajor Imre Rádiókabaré temetés poén Heti Hetes Farkasházy Tivadar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházy Tivadar a Rádiókabaréban és a Heti Hetesben poénkodott együtt az elhunyt Bajor Imrével.

Rendkívüli adással emlékeznek Bajor Imrére a Heti Hetesben - további részletekért katt IDE!

Ahogy a Life.hu is megírta, az agydaganatban szenvedő Bajor Imre 57 évesen elhunyt. Farkasházy Tivadar jó barátja volt, 30 évig dolgoztak együtt. Farkasházy a Blikknek így nyilatkozott: „a Rádiókabaré és a Heti Hetes – ahonnan már többször kitettek volna nélküle – miatt a fél életemet vele töltöttem. Imi 'csinált' meg engem, csavarta, felerősítette a poénokat, úgy érzem, az egyik karomat veszítettem el vele."

RTL Klub

Elárulta azt is, hogy Imrének a legrosszabb darabokat adták a kabaréban, mert csak ő tudta sikerre vinni ezeket. „Élete utolsó meccsét is csak azért veszítette el, mert akivel harcolnia kellett, annak eggyel több kasza volt a kezében. Imre egész életében azt akarta, hogy hangosan röhögjenek körülötte, ezért a halálakor sem lehetnénk szomorúak, nagyon pipa lenne" – tette hozzá Farkasházy, aki úgy érzi, amióta Imi nincs mellette, sokkal gyengébb a Heti Hetesben is.

Közben kiderült, hogy Budapesten helyezik végső nyugalomra Bajor Imrét, aki élete utolsó időszakát Fülén töltötte. Az elhunyt színművészt polgári szertartáson temetik. Búcsúszertartása valószínű, nyilvános lesz – tudta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.