Lehull a lepel – Ők a Sztárban sztár versenyzői!

Forrás: TV2 -
Pál Dénes TV2 Kökény Attila Sztárban sztár Hevesi Tamás Dukai Regina Völgyi Zsuzsi Keresztes Ildikó Nagy Sándor névsor Tóth Vera Koós Réka Pásztor Anna versenyző Vastag Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta találgattuk, vajon kik versengnek majd a Sztárban sztár második évadában. Az eddig közölt fantomképek alapján összeállított tippjeink 100%-ig bejöttek, a mezőny összeállt, a tizenkét előadó személye ismét garancia a szórakoztatásra! Liptai Claudia Facebookján reagált a hírre.

A Life.hu tippje a női és férfi előadókról bejött! Most pedig hivatalosan is megerősítette a TV2, kik lesznek a Sztárban sztár szeptember 7-én induló új évadának versenyzői. Hat hölgy és hat férfi énekes – Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera és Völgyi Zsuzsi, valamint Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter és Vastag Tamás - száll majd versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Forrás: facebook/Sztárban sztár

A sikerműsor rajongói újra elképesztő átalakulásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, láthatják, hogy a művészek hogyan bújnak ismert hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe. Ebben természetesen ismét profi szakemberek – stylistok, fodrászok, sminkesek és maszkmesterek – lesznek a segítségükre, hogy amikor színpadra lépnek, a kinézetükben is a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti előadókra.

A versenyzők produkcióit a Liptai Claudiából, Bereczki Zoltánból, Hajós Andrásból és Majoros Péter Majkából álló zsűri értékeli majd, de rajtuk kívül a nézők kezében is lesz az énekesek sorsa, ők szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár élő adásai során. A show műsorvezetője Tilla lesz.

Liptai Claudia Facebook oldalán így kommentálta a hírt: "Eddig én sem tudtam, hogy kik lesznek a szereplők. Nagyon várom már az első adást! Ahogy elnézem, remek produkcióknak és felhőtlen szórakozásnak nézünk elébe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.