Tunéziában rekedt kisfiával Németh Kristóf

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Djerba Játékszín légitársaság Németh Kristóf hazajutás Tunézia nyaralás sztrájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója Djerba szigetén ragadt hétéves kisfiával a helyi légitársaság sztrájkja miatt.

Több tucat magyar turista, köztük Németh Kristóf és kisfia rekedt Tunéziában, a helyi légitársaság ugyanis tiltakozásba kezdett – tudta meg a Blikk. „Háromezer külföldi rekedt itt. A szigeten 88-an vagyunk magyarok. A sztrájk miatt az itteni repülőtér egyáltalán nem bonyolít le- és felszállásokat" – panaszolta a lapnak Németh Kristóf.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A megpróbáltatásokat Kristóf kisfia elég jól viseli. „A több ezer kint ragadt ember közül szerintem Lócika az egyetlen, aki élvezi ezt a helyzetet. Otthagytuk a szállodában a csomagokat, és lementünk a tengerpartra" – mondta a színházigazgató, aki nem sokkal később a lapnak telefonon megerősítette, hogy úgy tűnik, hamarosan mégis hazajuthatnak. „Csehországból elindítottak egy gépet Budapestre, amely megtankol, és a tőlünk három-négy órára lévő Sfax városába hoz utasokat. Állítólag azzal haza tudunk jutni" – tette hozzá Németh Kristóf.

Danny Blue lesz az Édes Élet új szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140814-danny-blue-mentalista-lesz-a-tv2-edes-elet-cimu-realityjenek-uj-szereploje.htmlDanny Blue - aki korábban a szexmániás úszónő, Szepesi Niki botránykönyvében is feltűnt - lesz az Édes Élet új szereplője.TV + Bulvár--Dúshajú legény volt Kokó – 26 évvel ezelőtti fotón a sportolóhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-kovacs-koko-istvan-egykori-bokszolo-retro-26-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-facebookjan.htmlKovács „Kokó" István egy régi, 26 évvel ezelőtt készült fotót tett közzé Facebook-oldalán.TV + Bulvár--Varga Edit együtt szigetezett szerelmével, Kóka Jánossalhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-varga-edit-egyutt-szigetezett-koka-janos.htmlAz újdonsült pár együtt jelent meg szerda este a Sziget VIP részlegében. Ha két hete nem söpört volna végig a sajtón, a hír, hogy köztévé válófélben lévő híradósa összejött az egykori SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal, talán észre sem lehetett volna venni, hogy mindketten szigeteznek.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.