Négy tortát kapott születésnapjára Sarka Kata kisfia - Kiakadtak a kommentelők

Sarka Kata születésnapi torta Szabó Zsófi kommentek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedik születésnapját ünnepelte Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia, Dávid. A kisfiú keresztanyja, Szabó Zsófi természetesen megosztotta a fotót a négy finomságról a Facebookon. A kommentelők pedig természetesen kiakadtak. Mi pedig természetesen nem értjük, miért nem érti Szabó Zsófi, hogy miért akadtak ki a "rajongók".

Minden esetre nem érti, miért kell bántani egy cuki négyévest (ezt amúgy mi sem értjük), aki kapott négy tortát a negyedik születésnapjára. Nem érti, honnan jön ennyi negatív komment (helló, trollok!) és rosszindulat (helló, Magyarország!) egy rajongói oldalra (helló, internet!). Na, de lássuk a fotót, amely kiverte a biztosítékot:

Van, aki csak egy egyszerű költői kérdésben fogalmazta meg a véleményét: "Négy évesen négy torta. Tíz évesen tíz?"

Más egészen hosszú értekezést írt Dávidka és a négy torta esetéről előrevetítve a jövőt: "4 torta... hmm kedvellek Zsófi, és nem te tehetsz róla, de ez a kölyök már most el van kényeztetve... egyik barátnőmnek nem tellett tortára, EZ meg kap 4-et... nem csoda, kedves Zsófi, hogy az emberek idegesek... nem kell ez a duma, hogy egy 4 éves kisfiún köszörülitek a nyelvetek...! nem, csak egyszerűen felháborító, hogy Sarka Katánál léteznek sokkal értelmesebb emberek, akik ugyan nem celebek, de sokkal többet érnek, mégis sz@r veszi körül őket! érthető, hogy felháborodnak rajta... és még ha engem (szerencsére) nem vesz körül sz@r, ezen akkor is ki vagyok akadva... ha netán leérettségizik a kölykük, akkor 400 nm-es családi házat nyomnak a segge alá? bravó... celeb élet..."

Azért voltak olyanok is, akik védték őket.
"Arra senki nem gondol, hogy nagyszülőktől, keresztszülőktől külön tortát kapott? Nem vagy milliomps, de mégis a gyerekemnek is 2-3 tortája szokott lenni, mert a keresztszülők is szoktak hozni, anyukám is, meg én is szoktam sütni. Jó másba belerúgni!"

"Komolyan nem mindegy nektek hány torta van vagy csak az irigység beszél belőletek
k?? Nem egy embertől kapta biztos..!!"

Leginkább sajnálták Dávidot, aki semmiről sem tehet.
Van, aki szerint évek múlva már semmit nem fog tudni értékelni: "Isten éltesse Dávidot! Ő nem tehet róla,hogy igy nevelkedik. Fog ő egy pár év múlva valamit is értékelni, vagy örülni valaminek? Szerintetek? Szerintem nem!"

Más az éhező gyerekekre gondol a sok torta láttán, de Dávidkát felmenti: "Ilyenkor eszembejut milyen sok éhező gyerek él ezen a földön, de egy kis Hajdú nem tehet róla. Boldog szülinapot!"

És van, aki szerint mindenki annyi tortát kap, amennyit érdemel: "Mindenki annyi tortát kap amennyit érdemel. Semmi közötök hozzá. Egyed csak öcsi úgyis olyan kis vékony vagy. Ne törődj semmivel."

Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140807-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-egy-szikla-tetejen-pozolt-eletveszelyes-magassagban.htmlA Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.TV + Bulvár--5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--Rubint Réka, Sarka Kata és Tolvai Reni bikiniben - Kinek van a legjobb alakja?http://www.life.hu/bulvar/20140818-rubint-reka-edzo-sarka-kata-modell-es-tolvai-reni-enekesno-bikiniben.htmlLassacskán hazaérnek a szexi sztárok tengernél töltött álomnyaralásukról. Íme, Sarka Kata, Rubint Réka és Tolvai Reni legjobb bikinis képei! Melyiküknek van a legjobb bikinialakja? Szavazz!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.