Gönczi Gábor mellett Tatár Csilla is feltűnt a Class FM-en

Forrás: Facebook/Morning Show -
Gönczi Gábor TV2 Mokka Tatár Csilla Morning Show Class FM RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor volt a Class FM reggeli műsorának, a Morning Shownak a meghívott vendége hétfőn. A stúdióban azonban feltűnt felesége, Tatár Csilla is, aki viszont épp a TV2 Mokkáját vezette. Hogy is van ez?

Igazi családi fotó jött létre a Class FM stúdiójában hétfő reggel, ahol az RTL Klub műsorvezetője, Gönczi Gábor vendégeskedett. Egy kép erejéig azonban felesége, a TV2-ben dolgozó Tatár Csilla is megjelent a Morning Showban. „Mai egész napos vendégünk Gönczi Gábor...Mókás, hogy Gábor feje fölött meg a TV2 Mokka, amiben a felesége, Tatár Csilla vezet éppen műsort" – posztolta az ominózus kép mellé Facebook oldalán a Morning Show.

Forrás: Facebook/Morning Show

Csilla egyébként korábban így buzdította rajongóit közösségi oldalán: „Ha még otthon, akkor kapcs' a Mokkára, ha pedig már az autóban ültök, akkor kapcs' a Morning showra! Ma reggel Gábor a vendég-műsorvezető."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.