Hajas László világsztár tulipán Eva Longoria fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria idén tavasszal egy magyar cég meghívására érkezett Budapestre: egy nőgyógyászati gyulladásos megbetegedések megelőzésére szolgáló oltóanyag világkampányához kérték fel arcnak. Magyarországi tartózkodása során csak páran kerülhettek közel hozzá, egyikük a sztárfodrász, Hajas László volt.

Hajas Lászlót érte a megtiszteltetés, hogy Eva Longoria haját elkészítse. A sztárfodrász végigkísérhette a színésznő egész napját, akiről Kecskeméten tulipánt neveztek el.

Forrás: Origo

"A cégnek gyönyörű tulipángyűjteménye van Kecskeméten, oda látogattak el, és elneveztek egy tulipánt is Eváról. A színésznő igazi profi, akinek minden perce be volt osztva. Én 6 órát töltöttem velük, annak a kis csapatnak voltam az egyik tagja, aki mindenhová elkísérte. Csak 5 emberrel fotózkodott, szerencsére én lehettem az egyik" - emlékezett vissza Laci, akinek most küldték csak el a közös képet, amit eddig a titoktartás védett.

"Egyszerű volt a haját elkészíteni, elmondta, hogy mit szeretne, és napközben is csak néha meg kellett igazítanom. Vastag, erős haja van, és Victoria's Secret köpenyben ült, amikor a frizuráját készítettem."

Hujber Feri nem ment el Bajor Imre temetésérehttp://www.life.hu/bulvar/20140826-hujber-feri-szinesz-nem-ment-el-bajor-imre-szinesz-temetesere-pedig-kiborult-a-halalhir-hallatan.htmlBajor Imre halálhírére teljesen összeomlott Hujber Feri, aki érdekes módon a temetésen mégsem jelent meg.TV + BulvárOrigoKi hitte volna? Kárász nagyon harapós tud lenni reggelhttp://www.life.hu/bulvar/20140826-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje-virsliert-hisztizett-a-szallodaban.htmlEzúttal nem a Mokkában kapott dührohamot egy kekec vendég miatt - kirohanásának sokkal prózaibb oka volt: elfogyott a virsli a reggelizőasztalról.TV + Bulvár--Újra próbálkozik az X-Faktorban a tavaly hazaküldött énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20140825-nagy-ricsit-enekes-akit-toth-gabi-enekesno-mentor-tavaly-hazakuldott-ismet-probalkozik-az.htmlTóth Gabi tavaly úgy döntött, tanító célzattal hazaküldi a mentorházból Nagy Ricsit, az énekes nem adta fel és idén újra a mentorok elé állt.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.