L. L. Junior pazar lakásvásárlása közben is törleszti hatalmas adósságát

Forrás: Magicworld media -
lakásvásárlás törlesztés adósság rapper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper már 8 millió forintot törlesztett az adósságából, de még mindig rajta van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján a végrehajtással érintettek között.

Ahogy a Life.hu is megírta, L. L. Junior jegygyűrű helyett egy lakáskulccsal lepte meg barátnőjét. Bár Csilla még nem látta a lakást, Junior elmondása szerint szebb és nagyobb annál, mint ahol eddig éltek. Közben az is kiderült, a rapper bankjának 51 997 svájci frankkal (jelenlegi árfolyamon nagyjából 12,5 millió forinttal), a Justitia Kft.-nek félmillió forinttal, az adóhivatalnak, a társasháznak és a közüzemi szolgáltatóknak (Elmű, gázművek) pedig több százezer forinttal tartozik, de rendesen fizeti adósságát – írja a Blikk.

Forrás: Magicworld media

„Fontossági sorrendben fizetem az adósságaimat. De ez egy hosszú folyamat. Nem megy egyik napról a másikra. Folyamatosan fizetem mindenkinek a részleteket. A hitelező bankommal pedig azért nem tudtam megállapodni, mert ahogy a többi devizahiteles, úgy én is várom a hatósági döntéseket. Több mint nyolcmillió forintot törlesztettem egy összegben nekik. Megvárjuk a független bíróság döntését, hogy kiszámítsák pontosan, hogyan állunk. Csak ezután tudok lépni. Még az is lehet, hogy visszakapok tőlük valamennyi pénzt, mert már kifizettem a kamatokat" – magyarázta Junior.

Nem ő az egyetlen!

Pataki Attila régóta küzd a bankjától felvett svájci frank hitelével. Dopemant kipécézte magának az APEH. Ganxsta Zoleenak pedig ötvenmilliós tartozása van.
Matt Damon és Ridley Scott Budapesten forgathttp://www.life.hu/bulvar/20140827-matt-damon-vilagsztar-szinesz-es-ridley-scott-rendezo-budapestre-erkezett-uj-filmuk-forgatasara.htmlA sármos színész és a rendező legújabb közös filmjük forgatására érkezett hazánkba. Indulhat is a vadászat, hátha éppen te futsz össze az Andrássy úton Matt Damonnal!TV + Bulvár--Bajor Imre eltitkolt fiának nem kell az örökséghttp://www.life.hu/bulvar/20140827-elokerult-egy-ferfi-aki-azt-allitja-o-bajor-imre-fia-es-nem-kell-neki-az-orokseg.htmlRichárd hét éve a nyilvánosság elé állt azzal, hogy ő a színész eltitkolt fia, ám akkor úgy érezte, emiatt meghurcolták, így Ausztriába költözött. A 38 éves férfi azóta is ott él a családjával, egy jól menő étterem konyhafőnökeként dolgozik, és azt mondja, nem kell neki a színész öröksége. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huVisszatér a Barátok köztbe Németh Kristófhttp://www.life.hu/bulvar/20140827-nemeth-kristof-szinesz-ujra-a-baratok-kozt-sorozatban-forgat.htmlKét év után újra bekapcsolódik a Mátyás király tériek életébe a sorozat Kertész Gézája.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.