Bajor Imre lánya kiborult édesapja temetése után

Forrás: Life.hu -
Bajor Imre kiborulás temetés lány Hámori Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hámori Eszter színésznő Bajor Imre volt élettársa elmesélte, gyermekei a temetés után, hogyan viselték a szörnyű terhet, hogy édesapjuk többé nincs mellettük.

Hámori Eszter két gyermeket szült Bajor Imrének, ám hiába szerették egymást a kapcsolatuk nem bírta ki a színész bohém életvitelét. A családra a temetés utána – amiről a Life.hu részletesen beszámolt - rászakadt a csend. Eszter a temetésen megdöbbent, amikor gyermekei váratlanul szót kértek és a ravatalnál elbúcsúztak édesapjuktól. Otthon azonban Lili összeroppant – írja a hot!.

Forrás: Life.hu

„Lilit rettenetesen megviselték a történtek, csak nyugtatóval tudott elaludni, Marcival viszont órákon át beszélgettünk a papájáról. Lili mindig nagyon apás volt, belőle az érzelmek ugyanúgy gát nélkül szoktak előtörni, mint Imréből" – magyarázta az asszony, aki annak nagyon örül, hogy a színész még megérhette, hogy lányát felvették a Színház- és Filmművészeti egyetemre.

Szekeres Nóra nagyon összenőtt legkisebb fiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20140827-szekeres-nora-babavilag-musorvezetoje-nagyon-osszenott-legkisebb-fiaval-alexanderrel.html10 hónapos lett Szekeres Nóri harmadik gyermeke, Alexander, akinek egy estére nélkülöznie kellett édesanyját. Nóri moziba vitte a két nagyobb gyermekét, Noát és Milut.TV + Bulvár--Magyarország legszebb kislányával találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140827-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-lenkovics-lauraval-a-vilag-legszebb-kislanyaval-talalkozott.htmlKata és a 12 éves Lenkovics Laura a TV2 Mokka adásában vendégeskedtek. A kislányt több alkalommal választották már a világ legszebb kishölgyének.TV + Bulvár--Hajas László közel került Eva Longoriáhozhttp://www.life.hu/bulvar/20140826-a-magyar-sztarfodrasz-hajas-laszlo-kozel-kerult-eva-longoriahoz.htmlEva Longoria idén tavasszal egy magyar cég meghívására érkezett Budapestre: egy nőgyógyászati gyulladásos megbetegedések megelőzésére szolgáló oltóanyag világkampányához kérték fel arcnak. Magyarországi tartózkodása során csak páran kerülhettek közel hozzá, egyikük a sztárfodrász, Hajas László volt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.