Így pucsított Berki Pamelája zsenge korában

retro fotó TV2 fiatal Pamela Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela szeret magáról retro fotókat mutogatni a közösségi oldalán, a mostani azonban mindent visz. Fiatalkori pucsítása mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül.

„Egy kép a múltból" – írta Pamela a kép mellé, ahol valóban még nagyon fiatal – nem mintha már megöregedett volna. Az Édes Élet sztárja nem először posztol képet fiatalabb koráról, a Life.hu is megmutatta azt a fotót, ahol még a plasztikamentes Pamela feszít egy white partin - legalábbis a fehér ruha erre utal. A most felfedezett gyöngyszemen feketére váltott és hódító-pucsító dívaként feszít.

Hódi Pamela Forrás: facebook/Hódi Pamela Fanclub

Rúzsa Magdi: "Még érnem kell a saját gyermekhez"http://www.life.hu/bulvar/20140829-ruzsa-magdi-enekesno-a-calss-fm-musoraban-a-csaladalapitasrol-vallott-kiss-orsi-musorvezetonek.htmlRúzsa Magdi, az év dalának szerzője, végre reagált a várandósságáról szóló pletykákra és Kiss Orsinak, a Class40 műsorvezetőjének mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről.TV + Bulvár--Sophie-nak hívják Caramel kislányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140829-caramel-enekes-kislanya-a-sophie-nevet-kapta-a-kismama-es-kisbaba-hazaerkezett-a-korhazbol.htmlCaramel elárulta kislánya nevét, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekes végig bent volt kedvese melett a szülőszobán. TV + Bulvár--Bereczki Zolit jeges vizes videója miatt savazzák az internetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140829-bereczki-zoltan-szineszt-is-utolerte-a-jeges-vizes-kihivas-a-kommentelok-azonban-kiakadtak-zolira.htmlA színész egy vízzel teli medence mellett oktatja a népet és próbálja felhívni a figyelmet a vízpazarlásra - ahelyett, hogy nyakon öntené valaki...TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.