Rúzsa Magdi: "Még érnem kell a saját gyermekhez"

Forrás: redlemon -
Rúzsa Magdi családalapítás szerelem Class FM Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi, az év dalának szerzője, végre reagált a várandósságáról szóló pletykákra és Kiss Orsinak, a Class40 műsorvezetőjének mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről.

Rúzsa Magdi elárulta, hogy 30 éves korához közeledve már a családalapításon is gondolkodik, de azt is bevallotta, hogy a családról még nem a gyermek, hanem egy megbízható társ jut az eszébe.

Rúzsa Magdi énekesnő és Kiss Orsi műsorvezető Forrás: redlemon

"Régóta megtaláltam azt az embert, akire mindig támaszkodhatok, és remélem, sikerül is őt megőriznem. Az utóbbi időben többször felröppent a hír, hogy állapotos vagyok, de nem vagyok várandós. Ha az leszek, el fogom mondani" - árulta el Magdi, aki hozzátette: bár nagyon szereti a gyerekeket, egyelőre nem igazán van türelme hozzájuk. „Még érnem kell, mielőtt saját gyermek vállalására gondolok" - szögezte le.

Szülői felügyelettel bulizott Patai Annahttp://www.life.hu/bulvar/20140828-patai-anna-szuloi-felugyelettel-fiuk-nelkul-unnepelte-15-szuletsenapjat.htmlSzerdán 15 éves lett Patai Anna, akit öt évvel ezelőtt, alig tízévesen ismert meg az ország a Megasztár felfedezettjeként. A tinilány barátnőivel és családjával ünnepelte születésnapját.TV + BulvárOrigoSophie-nak hívják Caramel kislányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140829-caramel-enekes-kislanya-a-sophie-nevet-kapta-a-kismama-es-kisbaba-hazaerkezett-a-korhazbol.htmlCaramel közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt: a kismama és kisbaba is hazaérkezett, ennek örömére pedig kislánya nevét is elárulta.TV + Bulvár--Bereczki Zolit jeges vizes videója miatt savazzák az internetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140829-bereczki-zoltan-szineszt-is-utolerte-a-jeges-vizes-kihivas-a-kommentelok-azonban-kiakadtak-zolira.htmlA színész egy vízzel teli medence mellett oktatja a népet és próbálja felhívni a figyelmet a vízpazarlásra - ahelyett, hogy nyakon öntené valaki...TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.