Miley Cyrus egy malaccal és egy kutyával csókolózik

Forrás: Instagram/ mileycirus -
csók Miley Cyrus kutya malac szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagramján tette közzé Miley Cyrus azt a fotót, amelyen a földön fetreng, miközben egy kutyával és egy malaccal egyszerre csókolózik.

Ez most cuki vagy undorító?

Forrás: Instagram/ mileycirus

Szerinted aranyos Miley Cyrus szelfije?

Rendőrség körözi azt a hajléktalant, aki átvette Miley Cyrus díjáthttp://www.life.hu/news/20140827-rendorseg-korozi-azt-a-hajlektalan-fiut-aki-atvette-miley-cyrus-mtv-vma-dijat.htmlMi elhisszük, hogy az énekesnő őszintén valami jót szeretett volna tenni – a dolog azonban mégsem egészen úgy sült el, ahogyan azt ő várta.News--Miley Cyrus színpadi falloszahttp://www.life.hu/bulvar/20140818-miley-cyrus-riasi-mupenisszel-lepett-szinpadra.htmlAzt hittük, ennél már nem lesz lejjebb, de tévedtünk, egyszerűen nem bír az energiáival a egykori Disney üdvöske. TV + BulvárOrigoMiley Cyrus nagyon is él! Hétfőn még halálhírét keltették, most már félpucéran pózolhttp://www.life.hu/news/20140722-miley-cyrus-felpucer-fotot-posztolt-instagram-oldalara-korabban-halalhiret-keltettek.htmlKamu halálhíre után egy nappal az énekes-színésznő egy félmeztelen fotóval vágott vissza Instán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.