Vége! Bajor Imre szerepeit halála után senki nem viszi tovább

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bajor Imre halál szerep színész Lippai László Karinthy Márton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre betegsége alatt Lippai László vette át a nagybeteg színész főszerepét, Bajor halála után azonban leveszik a darabot a műsorról.

Lippai kegyeletsértőnek tartaná, ha tovább játszaná barátja szerepét. Bár a színész az igazgatóval még nem tudta megbeszélni a dolgot, úgy tűnik, Karinthy Márton egy véleményen van Lippaival – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Rettenetesen nagy megtiszteltetés volt a felkérés, és nagyon örültem, amikor márciusban beugorhattam Imi helyére, amíg ő a betegsége miatt nem játszhatott. Kikötöttük, hogy amint Imre jobban lesz, teljesen visszaveszi a szerepét. Most, hogy elment, egyértelmű számomra, hogy kegyeleti okokból nem játszhatom tovább Virág Andor szerepét, hiszen minden rá emlékeztet, még a mondatokat is az ő hangján hallom, ez a szerep annyira az övé volt" – magyarázta Lippai.

„Bajor Imre pótolhatatlan, ezért egyfajta mementóként úgy döntöttünk, hogy levesszük a műsorról két utolsó darabját. Bár tavasszal két kolléga nagy sikerrel, és önfeláldozással beugrott a szerepeibe, ezek a szerepek mégis Imréé voltak, ezért főhajtásként nélküle nem játsszuk tovább őket" – mondta Karinthy.

Az agydaganattal küzdő Bajor Imre augusztus 6-án hunyt el. A Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, ahol családja, kollégái, baráti vettek tőle végső búcsút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.