Melegnek hitte a családja Gáspár Győzőt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
homoszexuális meleg Michael Jackson Gáspár Győző család showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorában Győző telepakolta szobája falát Michael Jackson fotóival és csókolgatta a posztereket. A család megijedt a reakció láttán.

Győző testvére, Zsolti elmondása szerint a showman már kisfiú korában a hírnévről álmodozott és olyan akart lenni, mint Michael Jackson. Olyannyira odavolt a világhírű énekesért és annyit csókolgatta a fotóit, hogy a családtagok azt hitték, beleszeretett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindig Michael Jacksont utánozta. Kitalálta, hogy ezzel fog majd betörni a médiába. Elolvasta a róla szóló újságokat, cikkeket, a posztereket meg kitette a falára, amiken Jackson szerepelt. És állandóan azokat puszilgatta, mintha belehabarodott volna! Komolyan, mi már azt hittük, hogy a fiúkat szereti. De ő mondta, ne aggódjunk, nincsen baj. Egyszerűen csak imádja őt, a példaképét!" - mesélte az Epizód magazinnak Gáspár Zsolti, aki testvére mellett szerepelt az Édes élet című reality show-ban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzőtől megvált a TV2, miután bántalmazta a stáb egyik hölgytagját. Távozásával testvérének, Zsoltinak is mennie kellett.

„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140901-demcsak-zsuzsa-uj-kihivast-inditott-facebookon-az-icebucketchallenge-utan.htmlA jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.TV + Bulvár--Zámbó Krisztián a családi címert bőrén hordja majdhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-zambo-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-csaladi-cimert-tetovaltatott-magara.htmlZámbó Jimmy fia, Krisztián családi címert terveztetett, amit most magárra varrat egy tetováló művésszel.TV + BulvárRTLKLUBMiley Cyrus egy malaccal és egy kutyával csókolózikhttp://www.life.hu/bulvar/20140831-miley-cyrus-szelfijen-egy-malaccal-es-egy-kutyaval-csokolozik.htmlInstagramján tette közzé Miley Cyrus azt a fotót, amelyen a földön fetreng, miközben egy kutyával és egy malaccal egyszerre csókolózik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.