Bréking! Nem Schobert, hanem Schóbert Norbert a fitneszguru hivatalos neve

Forrás: MTI/Kovács Attila -
sajtótájékoztató Rubint Réka tőzsde név Schobert Norbert kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálkozva vettük észre, hogy Schobert Norbert és Rubint - Schobert - Réka nevét a ma kiadott sajtóanyagon hosszú ó-val írták, pedig a saját Facebook-oldalukon is rövid o-val írják a nevüket. Szóvá is tettük, értetlenkedtünk, kedves kommentelőnk azonban helyre tett minket. Kiderült, hogy a cégét tőzsdére vivő, komoly üzletember - és nem bulvárszereplő - Norbinak hosszú ó-val kell írni a nevét! 

Mindigis rövid o-val írtuk Schóberték nevét, sőt a kedvenc heti bulvármagazinjában, amelynek rendszeresen nyilatkozott, ott sem került hosszú ó-val nyomtatásba a neve. Valószínűleg náluk ezért sohasem reklamált, mert évekig így olvashattunk a család kedves történeteit. De mióta tőzsdére vitte a cégét, megváltozott a világ!

Dörgedelmes kommentre kaptuk fel a fejünket csütörtökön délután: "Kedves Cikkiró! Nem írták el. Ha 2 percnél többet foglalkoztál volna a cikk megírásával akkor tudhatnád hogy Norbiék bizony így irják a nevüket hivatalosan. Az már más kérdés, hogy évek óta a médiában rövid o-val írják" - olvashattuk, majd hozzá teszi: "Milyen szánalmas erőlködés, hogy valami érdekeset írjon a tehetségtelen újságíró. Mert csak annyit ért, hogy fikázni kell, fikázni kell... A kútban élő békáknak fogalma sincs a tengerről...". Hozzászólónk igazán a szívén viselheti a Schobert, pardon ezentúl Schóbert család sorsát, mert kicsivel később egy másik nicknévvel is közzétette az Update-pár személyi adatait.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Tévedésünket természetesen készséggel bevalljuk, még akkor is, ha a fitneszcsalád - és valljuk be, ez azért nem annyira megszokott - a hivatalos papírokon is többféleképpen használja a nevét. "Norbi neve 14 cégben szerepel... Néha Schóbert Norbert, néha Schobert Norbert, néha Schóbert Norbert Ferenc néven említik" - olvastuk a Cinken, ahol részletesen elolvashatjuk, melyik cégében milyen néven szerepel Norbi.

Ma sem keltünk fel hiába! Ismét tanultunk valamit! Köszönjük!

Papírképek között turkált Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140902-schobert-norbert-a-facebookon-posztolta-ki-26-eves-kori-fotojat.htmlSchobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.TV + BulvárOrigoHoppá! Újra itt a Schobert-Rubint-klasszikushttp://www.life.hu/bulvar/20140711-schobert-norbi-es-rubint-reka-klasszikus-videoja-amikor-a-szigetre-latogatnak.htmlIdőről időre felbukkan a neten a ma már túlzás nélkül klasszikusnak számító videó, amelyben Rubint Réka és Schobert Norbi a Szigetre látogat... és kommentál... és iszik... majd összegez. Mi, a Life.hu-ban is nem egyszer láttuk már a csodás felvételt, de bármikor - tényleg bármikor - élvezni tudjuk újra.TV + BulvárOrigoSchobert Norbi sem megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-schobert-norbi-nemet-mondott-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorra.htmlAhogy a Life.hu megírta, Havas Henriket és Vastag Csabát is csábította az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám mindketten nemet mondtak a felkérésre. Most Schobert Norbi tette közzé, hogy őt is hívta a csatorna, ám nem megy, mint ahogy a TV2 realityjébe sem. Mi lesz velünk ezentúl?! TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.