Száz szál rózsa Norbitól Rékának

Forrás: Rubint Réka/Facebook -
Rubint Réka közösségi oldal Schobert Norbert rózsacsokor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a képet ma délután osztotta meg közösségi oldalán a boldog Rubint Réka, miután férje 100 szál vörös rózsával és egy gyűrűvel lepte meg házassági évfordulójuk alkalmából.

"13 évvel ezelőtt, 2001 oktòberében megismertem... 1 hònappal később megkérdezte: "Elkísérsz egy életen át?" ... majd 10hònap múlva, 2002 szeptember 5.-én a felesége lettem. Nem csak egy csodálatos Embert, szerető Férfit kaptam személyében, hanem egy IGAZ Társat! Társat, aki szerelmével, szeretetével 13éve megadja számomra azt az érzelmi biztonsàgot, amiről kislányként még álmodni sem mertem... Ma délután a 12. házassági évfordulònkon, 100 szál vörös ròzsával és egy gyönyörű gyűrűvel várt otthon. Nincsenek rá szavak, hogy mit jelent nekem... a végtelent"

Rubint Réka, Schobert Norbert, rózsacsokor, házassági évforduló Forrás: Rubint Réka/Facebook

Egy kicsit irigyek vagyunk...

Feleségül kérték Törökországban a Barátok közt sztárját, Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/bulvar/20140905-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-szuleivel-torokorszagba-nyaralt-es-megkertek-a-kezet.htmlKiss Ramóna szülei 30. házassági évfordulóját a török tengerparton ünnepelte a család.TV + BulvárRTLKLUBTilla húzta ki a szakadékból Csonka Bandithttp://www.life.hu/bulvar/20140905-tilla-attila-szinesz-ea-csonka-andras-szinesz-nagyon-jo-baratok.htmlAmikor Csonka András mélyponton volt édesanyja halála után, Tilla és felesége, Kriszta öntöttek belé lelket. Most derül csak ki, hogy a két színész évtizedes barátságot ápol egymással.TV + Bulvár--Balhé tört ki a Showder Klub felvételénhttp://www.life.hu/bulvar/20140905-a-showder-klub-felvetelen-orosz-gyorgy-humorista-forgatasa-balheba-fulladt.htmlKis híján verekedésbe fulladt Orosz Györgynek, a Showder Klub humoristájának forgatása a minap.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.