ByeAlex kiosztotta Liptai Claudiát

Forrás: ByeAlex/Facebook -
Pál Dénes TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Kedvesem ByeAlex beszólás kiosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes ByeAlex Kedvesem című dalát adta elő a Sztárban sztár színpadán. A zsűri reakciójára kiakadt Alex.

A zsűri nem tudott mit kezdeni a Kedvesemmel. Claudia pedig azon lamentált, vajon milyen az az ember, akit farkasok neveltek. Természetesen ByeAlex közösségi oldalán választ adott a műsorvezető által feszegetett kérdésre.

„Gratulálok a tévé2 sztárban sztár zsűrijének, hogy cinikusan (ámbár óvatosan) oltogatják a Kedvesem dalt, meg engem. Vállalás volt Dénestől, hogy előadta, mert én tudtam, hogy ezek az arcok pont így fognak reagálni rá: bután, nevetgélve. Klaudiának üzenem, hogy az az ember, akit farkasok neveltek különleges, erős személyiség, akinek nincs szüksége egyetlen emberi lényre sem ahhoz, hogy megálljon a lábán a legzordabb viszontagságok közepette is. (Ajánlom a verseskötetek olvasgatását. Segítenek a metaforák megszokásában)" - írta Alex.

Dukai Regina tényleg ennyire hasonlít Dundikára?http://www.life.hu/bulvar/20140907-majka-rapper-a-tv2-sztarban-sztarban-bevallotta-hogy-kisfia-dukai-reginat-anyazza.htmlMajka a Sztárban sztár első adásában bevallotta, hogy kisfia, amikor a tévében Dukai Reginát látja, azt kiáltja: anya!TV + Bulvár--Ganxsta Zolee leütötte Pásztor Annát http://www.life.hu/bulvar/20140907-ganxsta-zolee-rapper-a-tv2-sztarban-sztar-szinpadan-okollel-esett-neki-pasztor-anna-enekesnonek.htmlAz incidens a Sztában sztár színpadán történt. Zolee az énekesnő produkciója végén a színpadra ugrott és kiütötte Annát.TV + Bulvár--Völgyi Zsuzsi a Sztárban sztár első kiesőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140907-a-sztarban-sztar-elso-adasabol-volgyi-zsuzsi-esett-ki.htmlHiába énekelt fantasztikusan, a Sztárban sztár első adásában a legkevesebb nézői szavazatot Völgyi Zsuzsi kapta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.