Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"

2014.09.09. 14:00

Bemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.

Vajna Timi új küldetést talált magának. A szépségverseny licencét birtokló Andy Vajna ifjú felesége úgy tervezi, hogy a nemzetközi média által is felkapott eseményekre a magyar szépségkirálynő is el fogja kísérni. Hungarikumot szeretne csinálni a lányainkból! A Life.hu a korona nyilvános bemutatóján járt.

Fotó: Life.hu

"Csak a verseny után mutatjuk be a lányokat, most a koronát lehet megtekinteni. Ez valóban egy királyi ékszer, a második legértékesebb korona, több millió forint értékű. Ezüstből készült, 1,17 karátos gyémántokkal díszített és 200 órát dolgoztak rajta. Remélem, nem fog lelépni vele a szépségkirálynő, mint nemrég Mianmar első nemzetközi szépségkirálynője. Előre biztosítottuk! Több gyémánt díszíti, de a középső legnagyobbhoz szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a drágakövet!" - nevetett Timi, aki továbbra is titkolja a verseny 16 indulójának kilétét.

Fotó: Life.hu

"Olyan lányok is jelentkeztek a versenyre, akik megfordultak Sarka Katáéknál is (Miss World Hungary - a szerk.), de ők nincsenek a döntősök között. Katával nem konkurenciát jelentünk egymásnak, inkább segítjük egymást. A zártkörű versenyen, amit hétfőn interneten, a műsorhoz képest fél órás késéssel lehet majd megnézni, csak a meghívott szponzorok vehetnek részt. Az indulókat és a nyerteseket pedig a királynő megválasztása után lehet majd megismerni. Annyit elárulok, hogy nem egyenlányok szálltak harcba a koronáért: indultak szőkék, barnák, vörösek. Nekem mindegyikük tetszik, van pár favoritom. Úgy tervezem, hogy a legszebbeket magammal fogom vinni a nemzetközi eseményekre, pl. a Golden Globe-díjátadóra, hogy a világ jobban felfigyeljen hazánk lányainak legendás szépségére. Szeretném elérni, hogy mint hungarikumra tekintsenek rájuk" - mesélte a Life.hu-nak Timi, akinek férjétől, Andy Vajnától pár kulisszatitkot tudtunk meg a műsorról.

"A műsor megszervezése, a körítés többe került, mint a licenc megvásárlása. Jövőre szeretnénk, hogy televízión keresztül is követni lehessen a versenyt - majd meglátjuk, ki mennyit ajánl érte. A harmadik évben pedig Magyarországra hoznánk a Miss Univers World-választást is. Az idei eseményre egy nemzetközi sztár is érkezik - annyit elárulhatok, hogy nem egy énekes lesz" – tette hozzá Andy Vajna.

Vajna TímeagyémántkoronaMiss Universe Hungary