Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"

Fotó: Life.hu -
Miss Universe Hungary korona Vajna Tímea gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.

Vajna Timi új küldetést talált magának. A szépségverseny licencét birtokló Andy Vajna ifjú felesége úgy tervezi, hogy a nemzetközi média által is felkapott eseményekre a magyar szépségkirálynő is el fogja kísérni. Hungarikumot szeretne csinálni a lányainkból! A Life.hu a korona nyilvános bemutatóján járt.

Fotó: Life.hu

"Csak a verseny után mutatjuk be a lányokat, most a koronát lehet megtekinteni. Ez valóban egy királyi ékszer, a második legértékesebb korona, több millió forint értékű. Ezüstből készült, 1,17 karátos gyémántokkal díszített és 200 órát dolgoztak rajta. Remélem, nem fog lelépni vele a szépségkirálynő, mint nemrég Mianmar első nemzetközi szépségkirálynője. Előre biztosítottuk! Több gyémánt díszíti, de a középső legnagyobbhoz szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a drágakövet!" - nevetett Timi, aki továbbra is titkolja a verseny 16 indulójának kilétét.

Fotó: Life.hu

"Olyan lányok is jelentkeztek a versenyre, akik megfordultak Sarka Katáéknál is (Miss World Hungary - a szerk.), de ők nincsenek a döntősök között. Katával nem konkurenciát jelentünk egymásnak, inkább segítjük egymást. A zártkörű versenyen, amit hétfőn interneten, a műsorhoz képest fél órás késéssel lehet majd megnézni, csak a meghívott szponzorok vehetnek részt. Az indulókat és a nyerteseket pedig a királynő megválasztása után lehet majd megismerni. Annyit elárulok, hogy nem egyenlányok szálltak harcba a koronáért: indultak szőkék, barnák, vörösek. Nekem mindegyikük tetszik, van pár favoritom. Úgy tervezem, hogy a legszebbeket magammal fogom vinni a nemzetközi eseményekre, pl. a Golden Globe-díjátadóra, hogy a világ jobban felfigyeljen hazánk lányainak legendás szépségére. Szeretném elérni, hogy mint hungarikumra tekintsenek rájuk" - mesélte a Life.hu-nak Timi, akinek férjétől, Andy Vajnától pár kulisszatitkot tudtunk meg a műsorról.

"A műsor megszervezése, a körítés többe került, mint a licenc megvásárlása. Jövőre szeretnénk, hogy televízión keresztül is követni lehessen a versenyt - majd meglátjuk, ki mennyit ajánl érte. A harmadik évben pedig Magyarországra hoznánk a Miss Univers World-választást is. Az idei eseményre egy nemzetközi sztár is érkezik - annyit elárulhatok, hogy nem egy énekes lesz" – tette hozzá Andy Vajna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.