Sikeres alkotóművész az X-Faktor színpadán

Forrás: Fotó, styling és kiegészítők: Zazzy Design -
X-Faktor jelmeztervezés Horányi júlia díszlettervező énekesnő bemutatkozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Júlia szombaton mutatkozik majd be az X-Faktorban. A 29 éves lány bár már sikeres díszlet-jelmeztervező, ő mégis úgy döntött, a zene az útja.

Juli azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert 3 éve együttesben énekel és szeretné megtudni, egy nagyszabású show-ban hogyan tud működni. Az underground után pedig a mainstreamben is szívesen próbára tenné magát.

Forrás: Fotó, styling és kiegészítők: Zazzy Design

„A Mius zenekarral 3 éve zenélünk együtt, a dalok szövegét én írom és éneklem. A vizuális művészet és a zene mindig párhuzamosan futott az életemben. Kaposváron tanultam látványtervező szakon. Szabadúszóként dolgozom, már a Miskolci Nemzeti Színháznak és a Vígszínháznak is terveztem jelmezeket. Mégis mindig ott motoszkált bennem, hogy énekelnem kell" – kezdi Juli, akitől megkérdeztük, ha sikerült bejutni az élő show-ba, mit kezd majd a népszerűséggel.

„Nagyon sokat gondolkodtam, mielőtt jelentkeztem. Egyfelől vágyom rá, hogy megismerjenek az emberek, másrészt nem tudom, milyen hatással lenne rám és hogyan kezelném a népszerűséget, de mindenképp szeretnék akkor is a földön maradni" – magyarázta az énekesnő, akit párja is támogatott abban, hogy kipróbálja magát az X-Faktor színpadán.

„A párom mellettem áll és drukkol. Ő egyelőre nem szeretne szerepelni. A családom is mindenben támogat, bár egy picit féltenek is" – mesélte Juli, aki hétvégén bizonyíthat a zsűri és a közönség előtt. Kíváncsian várjuk!

Szexguru mentorálta az X-Faktorban feltűnt lánythttp://www.life.hu/bulvar/20140910-ilyes-jenifert-az-x-faktorba-feltunt-lany-karrierjet-repas-lajos-egyengette.htmlAz X-Faktor új szériájában feltűnt Ilyés Jenifer karrierjét a kiskorúak futtatásával vádolt Répás Lajos egyengette.TV + Bulvár--Szíj Melinda munkát találthttp://www.life.hu/bulvar/20140910-szij-melinda-a-megasztar-egykori-enekesnoje-munkat-talalt-es-jogi-asszisztens-lesz.htmlA Megasztár egykori énekesnője nyolc hónap munkanélküliség után végre munkát talált és jogi asszisztens lesz. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huIstenes Bence búcsúzik a rádiózástólhttp://www.life.hu/bulvar/20140910-istenes-bence-oktober-elsejetol-bucsuzik-a-music-fm-tol-es-az-x-faktorra-koncentral.htmlIstenes Bence október 1-től már nem vezeti a Music Fm 89.5 reggeli műsorát. Döntenie kellett a hajnali kelés és a televíziózás között, és az utóbbit választotta. A Life.hu-nak nyilatkozott az okokról.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.