Szexguru mentorálta az X-Faktorban feltűnt lányt

Forrás: facebook/Ilyés Jenifer -
X-Faktor futtatás szex X-Faktor 2014 guru énekesnő karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor új szériájában feltűnt Ilyés Jenifer karrierjét a kiskorúak futtatásával vádolt Répás Lajos egyengette.

A tehetségkutató versenyzője, Ilyés Jenifer zongorázik, táncol, énekel, szerepelt a Megasztárban, színészkedik, reklámfilmekben játszott gyerekmodellként, és több szépségversenyt is megnyert. Az X-Faktor továbbjutójának minden vágya, hogy színpadon állhasson – írja a Bors.

Forrás: facebook/Ilyés Jenifer

„Tizenöt évesen indultam az első szépségversenyemen, azóta pedig többet is megnyertem, de most az ének a legfontosabb. Az éneklésben minden benne van, amit eddig tanultam. Mindig is ezzel akartam foglalkozni, a színpadon kiteljesedni, akár műsorvezetőként vagy színésznőként is, de most az ének a legfontosabb" – magyarázta az énekesnő, aki Répás Lajos rendezvényein is szerepelt már.

A szexguruként elhíresült Répás ellen jelenleg is eljárás folyik, ugyanis azzal vádolják, hogy lányokat – köztük kiskorúakat is – futtatott. A férfi jól emlékszik Jeniferre a versenyeiről. „Jeni gyönyörű, ugyanakkor végtelenül szerény és aranyos lány. Legalább négy éve ismerem, és gázsiért rendszeresen fel is lépett a versenyeimen" – mesélte.

"Lajos valóban sokat segített nekem, de csak azzal, hogy engedett énekelni a rendezvényein. Sem ő, se más nem keresett meg tisztességtelen ajánlattal ezeken a rendezvényeken, ezért meg is lepődtem, amikor Lajost futtatással vádolták" – tette hozzá a 19 éves szépség.

Előkerültek Fluor Tomi gyerekkori videóihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-fluor-tomi-a-ki-mit-tube-a-youtube-on-zajlo-tehetsegkutato-zsuritagjanak-gyerekkori-videoi.htmlKülönös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról. Óvodás korában már szavalt, később pedig úgy nyomta a szöveget, hogy kevés kételyt hagyott afelől: ha nagy lesz, sztár lesz! TV + Bulvár--A ValóVilág 7-et Lilu kapjahttp://www.life.hu/bulvar/20140909-az-rtl-klub-valovilag7-musorat-lilu-vezeti-mondta-el-kolosi-peter.htmlSzabó Zsófi RTL Klubhoz való átigazolásakor a napilapok és internetes portálok szerkesztőiben, újságíróiban is felmerült a kérdés: vajon a TV2 volt sztárjának felbukkanása milyen változást hozhat Lilu életében. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak mondta el a csatorna elképzeléseit. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMenyasszonynak öltözött Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-menyasszonynak-oltozott-a-miss-universe-hungary-sajtotajekoztatojara.htmlTörtfehér, hátul átlátszó csipkeruhában mutatta be a Miss Universe Hungary többmillió forintot érő koronáját Vajna Tímea. Andy Vajna feleségét elnézve nehéz lesz a hétfőn megválasztásra kerülő királynőnek felülmúlnia a licenc tulajdonosának szépségét!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.