Gömöri András Máté Madeira Várkonyi András Portugália Barátok közt Vili bácsi nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári szünet alatt a Barátok közt sztárjainak többsége a tengerparton pihente ki az év fáradalmait. Míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kiss Ramóna Törökországban pihent, Pataki Szilvi pedig szerelmével, Nacsa Olivérrel Olaszországban romantikázott. De nézzük, merre utaztak a többiek!

Forrás: RTLKLUB

„A feleségemmel most volt a 40. házassági évfordulónk, ezért megleptem egy álomnyaralással és a portugáliai Madeira szigetére utaztunk. Nagyon sokat kirándultunk és megnéztük az utolsó magyar király, IV. Károly sírját is. Ez volt a mi második nászutunk" – mondta Várkonyi András, a sorozat Vili bácsija.

Forrás: RTLKLUB

„Szuper volt búvárkodni, bár amikor a halak felém jöttek és kíváncsiskodtak, kicsit megijedtem tőlük. A hotelban olaszokkal cimboráltunk össze. Első nap beültünk sörözni a bárba és fél óra múlva folyékonyan beszéltem olaszul" – mosolygott Gömöri András Máté, a sorozat Benjije, aki Törökországban búvárkodott.

Mérei Katalin, a sorozat Julija Tapolcán nyaralt a férjével és gyermekével. „Wellnesseztünk, pihentünk, nagyon jól éreztük magunkat" – mondta a színésznő.

Szíj Melinda munkát találthttp://www.life.hu/bulvar/20140910-szij-melinda-a-megasztar-egykori-enekesnoje-munkat-talalt-es-jogi-asszisztens-lesz.htmlA Megasztár egykori énekesnője nyolc hónap munkanélküliség után végre munkát talált és jogi asszisztens lesz. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huLehet, hogy a Gáspár unokatesók együtt mennek Afrikába?http://www.life.hu/bulvar/20140909-gaspar-laci-zenesz-es-gyozike-showman-egyutt-indulnak-az-rtl-klub-musoran-lathato-celeb-vagyok-ments.htmlAzt rebesgetik, hogy Gáspár Laci és Győzike együtt indulnak a Celeb vagyok, ments ki innen! realitybe, hogy karöltve ijedezzenek a madárpókos dzsungelben.TV + Bulvár--Már megint... hisztirohamot kapott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20140909-cinthya-dictator-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiborult-es-hisztizni-kezdett-parjaval-varga-viktor.htmlAz Édes Élet sztárja sírógörcsöt kapott és úgy nyüszített, mint egy kiskutya. Úgy tűnik, Varga Viktor már meg sem rezzen ezeken a hisztiken.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.