Ők mehetnek Balázsékkal a dzsungelbe rettegni

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
Bárdos András Balázs Klári Kiszel Tünde Celeb vagyok ments ki innen Bódi Sylvi Voksán Virág Aurelio Krasznai Tünde István Dani Baukó Éva Aleska Diamond Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi állítólag már igen mondott és megy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Újabb lehetséges neveket dobtak be. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Bárdos András, Aurelio, Baukó Éva, Aleska Diamond szinte biztos, hogy mennek a vadállatok közé. Most azonban a hot! magazinban újabb nevek is felmerültek.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

Állítólag Bódi Sylvi hosszú tárgyalássorozat után mondott igent. Vele tarthat Balázs Klári, Voksán Virág és a rádiós István Dani is. Az x-faktorosok közül Krasznai Tünde lehet a befutó, sőt, felmerült a mulatószene sztárjának, Balázs Palinak a neve is. Az igazi nagy durranás pedig Kiszel Tünde lenne, ha igent mond az ajánlatra. Az RTL Klub a magazinnak azt mondta, a nevek között vannak találatok, a végleges névsor pedig hamarosan kiderül.

Sebestyén Balázs pedig a szerdai Morning Show-ban véletlenül kikotyogta, a celebeknek hol kell szembenézniük a veszélyekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.