Dukai Regina: "A színpadon nem csábítani szoktam"

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán, AFP -
Sztárban sztár Dukai Regina Marylin Monroe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érezzük, végre önazonos szerepet kapott a gyönyörű és szexi Dukai Regina, aki Marilyn Monroe-ként fog tündökölni vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Az első adásban Bon Jovi bőrében repkedett, és csak egy hajszál választotta el a kieséstől.

Regina meglepett minket, amikor kijelentette, nehéz feladat számára átadni Marilyn szexisségét, ő a színpadon nem ezzel a tulajdonságával szokott hódítani.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán, AFP

„Egyik végletből a másikba csöppentem, rocker férfiból válok szexszimbólummá, a férfiak álmainak nőjévé, aki stílusával mindenkit meghódított. Nem egyszerű feladat őt megtestesíteni, de ha az emberre ráadják a szőke parókát, szépségpöttyöt festenek az arcára, és olyan ruhába bújik, mint amit ő viselt, akkor valahogy simábban megy. A legnehezebb feladat a Marilynből áradó szexisséget átadni, nem vagyok az a nő, aki feláll a színpadra és csábít. Én felállok és énekelek. Ő bármilyen dalt ugyanazzal a szexismussal adott elő. De nem ez a tulajdonsága ragadt rám a leginkább, hanem a személyiségéből áradó derű. Már a próbák alatt átvettem a belőle áradó nyugalmat. Amikor a legfőbb relaxációs helyemen, a fürdőkádból néztem a videóit, jóleső érzés áradt szét bennem. Múlt héten Bon Jovival éltem együtt, de Monroe könnyebb” - árulta el Regina, aki nagyon izgul az adások előtt.

„Körbe vagyok véve olyan emberekkel, akik profik: színészek, énekesek. Én nem vagyok annyira tapasztalt művész, de már az első adásban bedobtak a mélyvízbe. Azóta is tiszta lila a lábam, mert vágta a hám, ami alattam volt és felhúzott a magasba a repüléshez. Bon Jovit megszemélyesíteni olyan volt, mint egy aerobikóra, fel a színpadra, le a színpadról, egy kis repülés… Nem vagyok elégedett azzal, amit produkáltam, de magamhoz képest elsőnek jónak találtam a produkciómat. Frontok idején és stresszesebb időszakban, amikor nagyon izgulok, annyira kalapál a szívem, hogy el kell szopogatnom egy homeopátiás tablettát. A fellépés előtt lenyugtat, így nem jön elő a gond a szívemmel, amivel együtt lehet élni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.