Vajnáék szépségversenye: Schwarzenegger és kabaré

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Schwarzenegger Miss Universe Hungary szépségverseny Andy Vajna kabaré Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába vártuk Vajna Tímea szupertitkos Miss Universe szépségversenyét. Néhány nappal ezelőtt Andy Vajna megsúgta riporterünknek, mit gondol a korábbi szépségversenyekről, és ígérte, valami egészen különlegeset állítanak színpadra. Sikerült! Még Schwarzenegger is feltűnt.

A Thália Színházban rendezett újszerű szépségversenyt élőben csak a szponzorok láthatták, a szépségekre kíváncsi földi halandók és újságírók csak félórás csúsztatással, netes közvetítésen keresztül nézhették a műsort.

Miss Universe Hungary Kelemen Henrietta Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A legnagyobb meglepetést a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás személye és előadásmódja okozta. A műsorvezető nyitányként a Cabaret betétdalát adta elő, pirosítós fizimiskája azonban a műsorba később bekapcsolódok számára teljesen érthetetlen volt és az egész szépségkirálynő-választást tényleg egy kabaréhoz hasonló előadássá tette.

Többen is követték a különös performansznak is beillő show-műsort, és nyilván kommentálták is: "Ide a butaság külön kitétel volt?" - kérdezte egyikük, de olyan is elhangzott, hogy: "ezt k** exkluzívnak szánták, de inkább ilyen időutazásos feeling" meg ilyen is, hogy: "ez meg milyen koncepció?" Hááááát...

Forrás: FB Miss Universe Hungary 2014

"Az eseményről készült videót délután 5 óra körül itt lehet majd újranézni" - tudtuk meg Vajna Timitől, aki azt is elárulta, hogy az est világsztárja Schwarzenegger volt, aki videoüzenetet küldött a versenyzőknek.

Menyasszonynak öltözött Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-menyasszonynak-oltozott-a-miss-universe-hungary-sajtotajekoztatojara.htmlTörtfehér, hátul átlátszó csipkeruhában mutatta be a Miss Universe Hungary többmillió forintot érő koronáját Vajna Tímea. Andy Vajna feleségét elnézve nehéz lesz a hétfőn megválasztásra kerülő királynőnek felülmúlnia a licenc tulajdonosának szépségét!TV + Bulvár--Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"http://www.life.hu/bulvar/20140909-vajna-timi-altal-szervezett-miss-universe-hungary-verseny-koronajahoz-nem-a-jegggyurujebol-van-a.htmlBemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.TV + Bulvár--Volt szépségkirálynő lett a Miss Universe Hungary 2014 győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20140915-kelemen-henrietta-miss-universe-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese.htmlHétfőn este zárt ajtók mögött választották meg a magyar Miss Universe-t. Remegő lábakkal mutatta meg magát pár percre Kelemen Henrietta, Vajna Timi szépségkirálynője, azaz Miss Universe Hungary 2014 cím bírtokosa. A 20 éves albertirsai diáklány nem először viselte a legszebbnek járó koronát, 2012-ben őt választották meg Miss Hungarynak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.