Bodrogi Gyula Sztankay Istvánra és Avar Istvánra emlékezett

meghalt Bodrogi Gyula emlékezés Nemzet Színésze Avar István Sztankay István RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két színészlegenda távozott a hétvégén: Sztankay Istán halálhíre pénteken, Avar Istváné pedig szombaton érkezett. Bodrogi Gyula emlékezett néhai barátaira és kollégáira.

Ahogy a Life.hu is megírta, 78 éves korában meghalt Sztankay István Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze. Rá egy napra pedig Avar István Kossuth-díjas színművész halálhíre rázta meg a művészvilágot. Bordrogi Gyula az RTL Klub 8:08 – Minden reggel adásában emlékezett két barátjára.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Amennyire természetes és amennyire meg kell szokni a halált, az embernek annyira hihetetlen. Mindkét Pistával sokat dolgoztam, játszottam együtt. Tudtuk, hogy betegek, hiszen előre szóltak, hogy ez lesz a vége, de valahogy nem jól van ez kitalálva" – kezdte szomorúan Bodrogi, aki leszögezte, őket nem lehet elfelejteni.

„Úgy szoktam fogalmazni, pótolhatatlan színész nincs, de feledhetetlen van egy-kettő, és ők azok közé tartoznak" – mondta Bodrogi.

Ösztönösen neveli a kislányát Al Ghaoui Hesnahttp://www.life.hu/bulvar/20140910-osztonosen-neveli-a-kislanyat-al-ghaoui-hesna.htmlNyugodt és mosolygós kislányt nevel Al Ghaoui Hesna, pedig tartott attól, hogy a gyermeke olyan izgága lesz, mint ő maga. Az MTVA szerkesztő-műsorvezetője a terhessége alatt, az utolsó pillanatig dolgozott, még akkor is, amikor inkább pihennie kellett volna.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJól gazdálkodik Hosszú Katinka a megkeresett milliókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20140915-hosszu-katinka-vilag-es-europa-bajnok-uszono-a-megkeresett-milliokkal-amiket-a-versenyeken-nyer-jol.htmlA világ- és Európa-bajnok úszónő üzletasszonynak sem utolsó. A versenyeken bezsebelt milliókat okosan félreteszi és egy ruhamárkát is piacra dobott.TV + Bulvár--Vastag Tomi megúszta a lábszőrtelenítésthttp://www.life.hu/bulvar/20140913-vastag-tomi-cher-boreben-meguszta-a-labszortelenitest-a-sztarban-sztarban.htmlEgyelőre megúszta a gyantázást Vastag Tomi, a Sztárban Sztár szereplője, pedig vasárnap este egy közismert énekesnő, Cher bőrébe fog bújni. Vajon a női estélyi ruhát szőrös férfilábbal fogja kombinálni? TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.