Művészien vallotta be másságát a Sztárban sztár koreográfusa

Forrás: FB Túri lajos -
Coming out Sztárban sztár Túri Lajos koreográfus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 show-műsorainak, többek között a Sztárban sztárnak a koreográfusa hétről hétre elkápráztatja a nézőket azzal, hogy mi mindenre képes röpke egy hét alatt megtanítani a versenyzőket. A tehetséges 27 éves táncművész és koreográfus nem szorult be a színfalak mögé. Egy szokatlan videóban megmutatja, hogy mire is képes akkor, ha a reflektorfények rá, és nem a tanítványaira irányulnak.

Túri Lajos, azaz Lali egy meghökkentő, táncos videóval indult a YouTube tehetségkutatóján. Conchita Wurst "Rise like a Phoenix" című dala annyira megihlette, hogy ő is a másság elfogadását választotta előadása témájának.

Forrás: FB Túri lajos

„Amikor meghallottam Conchita Wurst eurovíziós győztes dalát, úgy éreztem, hogy nekem is kell valamit tennem. Ekkor született meg bennem a videó ötlete, így ezt már korábban elkészítettem, mint ahogy a versenyt meghirdették. Amikor adott volt a lehetőség, beneveztem. Fontosnak találtam, hogy igazi érzelmek jöjjenek át a képernyőn, ne megjátszottak, ezért a film elkészítésében családi segítséget kaptam. Édesapám is szerepel benne, ő a példaképem, és fontosnak tartottam, hogy megmutassam ezt a remek férfit a nagyvilágnak. De a kis unokahúgom, Lili is feltűnik. Minden szereplő nagyon örült, hogy részt vehetett ebben a művészi alkotásban, amely számomra meghatározó lépés volt. De a többi szereplő is barátom vagy a kollégáim, akik azonnal elvállalták, hogy segítenek a megvalósításban, amit végül nulla forintból hoztunk össze" – árulta el Lali, aki nem követi nyomon a szavazás állását.
"Eleinte nagyon figyeltem az állást, de rájöttem, hogy az emberek a középszerű, vicces dolgokra szavaznak, nem az ilyen művészi produkciókra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.