csülök főzés Alekosz ValóVilág 4 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz, miután jól kiszúrt Zuckerberggel és néhány hónapig (hétig?) a Facebook felé sem nézett, vagy legalábbis azt mondta, egy ideje újra pazar darabokkal örvendeztet meg minket. Mutatjuk is a legújabbakat.

A ValóVilág 4 győztese előbb a Bettyvel való nyaralását örökítette meg. Fájdalom, de a megtekintésre mindenképpen érdemes remekmű mozgóképet nyomokban sem tartalmaz, de ígérjük, így is jó szórakozást kínál.

De amiről most írni akartunk, az nem is ez, hanem az alábbi, Alekosz csülök módra (!) című videó. A kaja - ami egyébként nem néz ki rosszul - elkészülésének folyamatát sajnos nem követhettük, így inkább hősünk szónoki kvalitásaira fókuszáltunk a négyperces szösszenetben. (A feliratokból kiderül, Alek nem csupán a magyar szót írja nagy kezdőbetűvel - így: Magyar; nem, nem viccelünk, személyes ledorongolást kaptunk tőle egykor a kisbetűs verziónkért - ,hanem a hús is ekképpen néz ki az ő szótárában: Hus.) Jó étvágyat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.