fashion week TV2 körömlakk Édes Élet köröm Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor tripperes, később herevasalt Berki Krisztián bármit megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ezúttal a körmeit lakkoztatta színesre. 

Manikűrösnél járt Berki Krisztián, tudtuk meg a TV2 Édes Életéből. Magyarország legcelebebb celebje ezúttal körmeivel sokkol: ugyanis kifestette azokat, ráadásul mindegyiket más színűre. Arról beszélt, hogy ezzel divatot szeretne teremteni, mi pedig lefogadjuk, hogy lesz is, aki komolyan veszi és hülyét csinál magából.

Forrás: Édes Élet/Facebook

Elásta magát Berki Krisztián Czippán Anett előtthttp://www.life.hu/bulvar/20140911-berki-krisztian-es-czippan-anett-a-fem3cafe-musora-elott-vitazott.htmlCzippán Anett kiakadt Berki Krisztiánra, mert késett a FEM3 Café első adása előtt. Anett elárulta, azon gondolkodik, hogy lecseréli műsorvezető társát. TV + Bulvár--Berki Krisztián megszabadul tetoválásátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140724-berki-krisztian-szabo-zsofi-ratetovalt-nevet-hodi-pamela-kedveert-tunteti-el.htmlAhogy annak idején megírtuk, Pamela kérésére Berki Krisztián eltávolíttatta magáról azt a tetoválást, amit még 2012-ben Szabó Zsófival közösen csináltatott. Ám kiderült, a művelet nem volt tökéletes, így most a TV2 Mokka adásában folytatták azt.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián pórul járthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-berki-krisztiant-elsodorta-a-viz-raftingolas-kozben.htmlRaftingolás közben felborult Krisztiánék csónakja, az erős sodrás pedig elragadta Berkit. Az Édes Élet kamerái persze megint pont a közelben voltak... Naná! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.