Hetente 40 millió forintba kerül Schumacher gyógykezelése

Forrás: AFP/Markus Gilliar -
síbaleset gyógykezelés kóma Michael Schumacher gyógyulás ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 klinikai szakértő és hetente negyven millió forintnál is nagyobb összeg - Schumacher gyógykezelése számokkal így írható le. A német pilóta egy ideje svájci otthonában gyógyul.

Szeptember 9-én arról számolhattunk be, hogy Michael Schumachert hazaengedték a lausanne-i kórházból, hogy otthonában gyógyulhasson tovább. Azóta megtudtuk, hogy 11,7 millió euróért speciális szobát építettek neki. Akkor még azt írtuk, hét ápoló segít neki, ma már a Daily Mail 15 klinikai szakemberről ír, akiket a már említett klinikán képeztek ki arra, hogy a hétszeres világbajnok mindennapjait segítsék.

Forrás: AFP/Markus Gilliar

A Daily Mail idézi Schumacher menedzsere, Sabine Kehm szavait is, amely szerint Schumacher továbbra is a minimális tudat elnevezésű fázisban tart. Ez a kóma utáni legelső szakasz: a pilóta nem beszél, nem mozog és csak néha pislog.

Rendőrök vigyáznak Schumacherrehttp://www.life.hu/news/20140911-michael-schumacherre-svajci-otthonaban-rendorok-vigyaznak.htmlNapok óta otthonában gyógyul Michael Schumacher, a pilótának speciális szobát alakítottak ki, hét ápoló vigyáz rá, a villát pedig rendőrök veszik körül.News--Megható levelet küldött Schumacher felesége egy 9 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/news/20140903-michael-schumacher-felesege-corinna-levelben-koszonte-meg-egy-kisfiunak-schumacherrol-irt-konyvet.htmlCorinna Schumacher egy kedves üzenetben köszönte meg a gyermeknek különleges ajándékát. A kissrác egy könyvet írt „Ferrari Adventures" címmel, amelyet természetesen Schumacher ihletett. Ennek egy példányát kapta meg a család.News--Levelet írt Schumacher felesége a rajongóknakhttp://www.life.hu/news/20140717-schumacher-felesege-corinna-uzenetet-kuldott-a-forma-1-rajongoinak-a-nemet-nagydij-elott.htmlMichael Schumacher felesége a hétvégi Német Nagydíj előtt levélben üzent férje és a Forma–1 rajongóinak - írja a motorsportal.hu.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.