Tóth Gabi rákattant Gömbire

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi X-Faktor X-Faktor 2014 Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2013-as szériájában jó dolga volt Tóth Gabinak. A fiatal énekesnő akkor a fiúkat kapta, és valószínűleg most sem bánná, ha ez így történne. Az egyetlen női mentor szívesen flörtölget a jelentkezőkkel és a majdani versenyzőkkel, a tehetségkutató harmadik adásában Gömbös László mozgatta meg fantáziáját. 

Jóképű, kick-box-edző és gyerekekkel foglalkozik. Ez a három tény elég is volt Tóth Gabinak, ahhoz hogy már a produkciója előtt odáig legyen Gömbös Lászlóért.

Forrás: RTL Klub

A mentorcsaj egy pillanatig nem titkolta, nagyon is bejön neki a jóképű énekes: "Jézusom, ez a pasi, mindjárt elájulok" - sóhajtozott, majd kijelentette, szívesen sportolna a sráccal. Még Alföldi Róbert pikírt megjegyzései sem vették el Gabi kedvét a további flörttől, László pedig természetesen továbbjutott. Persze, ehhez Gabi szavazata nem lett volna elég, mentortásait is meggyőzte Gömbi produkciója.

Cipő felfedezettje is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140917-cipo-a-republic-elhunyt-enekese-felfedezettje-bordas-anasztazia-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlA tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.TV + BulvárOrigoVilágbajnok sportoló az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140916-gombos-laszlo-otszoros-vilag-es-europa-bajnok-kick-boksz-edzo-jelentkezett-az-rtl-klubon-futo.htmlGömbös László, ötszörös világ- és Európa-bajnok kick-boksz edző év eleje óta tanul énekelni, mert eltökélte, hogy jelentkezik az X-Faktorba.TV + Bulvár--Botrány tört ki az X-Faktor válogatásánhttp://www.life.hu/bulvar/20140912-az-rtl-klub-x-faktor-valogatasan-botrany-tort-ki-az-egyik-enekes-horcher-laszlo-ordibalt-es-toth.htmlHörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette Tóth Gabit.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.