Pál Dénes: "Szívesen kimozdulnék már a komfortzónámból"

Forrás: TV2 -
Pál Dénes gyantázás Sztárban sztár Karády Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este Karády Katalint személyesíti meg Pál Dénes, a műsor fő szenvedője, aki a múlt héten Gergely Robiként mindenkit levett a lábáról tökéletes alakításával. Vajon menni fog neki a női szerep is?

Dénes először életében alakít ennyire nőt, eddig csak kisebb szerepeket játszott el amatőr színházakban, társulatokban. Idegen tőle a női ruha és a magassarkú is, amiben kifejezetten inog. Az csak nehezíti a feladatát, hogy nem maradt videofelvétel Karády Katalinnak arról a daláról, amit elő fog adni a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Kénytelen volt a fennmaradt felvételekből kitalálni, hogy hogyan is énekelhette ezt a dal a legendás énekesnő.

Forrás: TV2

Mindenhonnan összeollózva, képekről próbáltam kitalálni, milyen is volt Karády, amikor nem szerepet játszik, hanem önmagát adja. Létezik egy felvétel, ahol a katonáknak énekelt egy dalt. Ott jól meg lehet figyelni, hogy nincsen mimikája, a fagyos tekintet jellemző rá éneklés közben. Ő az igazi jégkirálynő, aki ha belép egy terembe, mindenki vigyázzba ugrik. Ez a legjobb körülírása annak, hogy hogyan kellene őt elképzelni. Kicsit emelt állal állt ki a színpadra, mintha a távolba révedve azt képzelte el, amiről éppen énekelt. És persze a hosszú szárú cigaretta sem hiányozhat. Annak nagyon örülök, hogy nem szexis dívaként hódított. Én is hosszú ujjú, csuklóig zárt blúzt fogok viselni, úgy fogok kinézni, mint egy szovjet tanárnő. Szerencsére a kézfejem sem szőrős, azt nem kellett gyantáztatni, és a lábamat is megúsztam. A vastag harisnya mindent eltakar, kaptam egy kis haladékot a szőrtelenítésre" –nevetett Dénes, aki ByeAlex és Gergely Robi után szeretne már olyan szereplő bőrébe bújni, aki valóban kimozdítja a konfortzónájából.
„Jó lenne olyan sztárt eljátszani, aki nem csak egy helyben áll, vagy hangban kicsit több van benne, ezért kíváncsian várom, kit kapok ma este, ha tovább jutok. Igaz, nem tudok táncolni, de szívesen belefognék a tanulásába, csak hogy egy kicsit változatosabb legyen a produkcióm. Örülök, ha a közönség minél több oldalamról megismer”."

Sipos Peti: "Kállay-Saunders András nem ilyen sötét, mint én"http://www.life.hu/bulvar/20140919-sipos-peti-kallay-saunderst-szemelyesiti-meg-a-sztarban-sztarban.htmlNem töltötte az egész hetet szoláriumban Sipos Peti, hogy olyan szép tejeskávé színű bőre legyen, mit Kállay-Saunders Andrásnak, inkább a sminkesekre bízta magát. Az eredmény lenyűgöző lett!TV + Bulvár--Kökény Attila gyönyörű kebleket kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20140919-kokeny-attila-gyonyoru-szilikon-kebleket-kapott-a-sztarban-sztarban.htmlSe magán, sem máson nem szereti a műmelleket Kökény Attila, ez világosan kiderült számára a Sztárban sztár felvételén. Bár úgy tűnt, hogy örömmel viseli új ékességeit, nem volt oda a gyönyörtől.TV + Bulvár--Művészien vallotta be másságát a Sztárban sztár koreográfusa http://www.life.hu/bulvar/20140915-turi-lajos-a-sztarban-sztar-koreografusa-coming-outolt.htmlA TV2 show-műsorainak, többek között a Sztárban sztárnak a koreográfusa hétről hétre elkápráztatja a nézőket azzal, hogy mi mindenre képes röpke egy hét alatt megtanítani a versenyzőket. A tehetséges 27 éves táncművész és koreográfus nem szorult be a színfalak mögé. Egy szokatlan videóban megmutatja, hogy mire is képes akkor, ha a reflektorfények rá, és nem a tanítványaira irányulnak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.