Öt fekete csődör húzta Kelemen Henriettát a Nemzeti Vágtán

Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs -
győztes Miss Universe Hungary Kaszás Géza Nemzeti Vágta Kelemen Henrietta Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe Hungary 2014-es győztese, Kelemen Henrietta bemutatkozott Magyarországnak, amikor a Nemzeti Vágtán öt fekete csődör vezette hófehér hintón vitték körbe a Hősök terén felépített versenypályán.

A királynő nagy pillanatát több százezer néző a televízióban is láthatta, hiszen az MTV élőben közvetítette a Nemzeti Vágtát, ahol a jótékonysági sztárfutamon Kaszás Géza nyert.

A Miss Universe Hungary 2014-es győztese, Kelemen Henrietta Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs

„Hétfőn este került a fejemre a korona, azóta mintha egy mesébe csöppentem volna. Timivel (Vajna Tímea - a szerk.) folyamatosan különböző társasági eseményeken, rendezvényeken veszek részt, miközben rengeteg interjút adok" - mesélte Henrietta a tiszteletkör után. „Pár nap után elmondhatom, hogy pörgős, fárasztó, de jó dolog királynőnek lenni. Nagyon megható volt, ahogy az emberek megtapsoltak, amikor a hintóval elhaladtunk előttük. Soha nem gondoltam volna, hogy átélhetem egyszer ezt a pillanatot" – tette hozzá a királynő.

Vajna Timea, a Miss Universe Hungary tulajdonosa és szervezője így nyilatkozott Henriettáról: „Az idei győztessel könnyű és vidám a közös munka. Fegyelmezett, időben megérkezik mindenhova és kreatív módon áll a kihívásokhoz" – mondta.

Címlapra vágyik Novák Angélahttp://www.life.hu/bulvar/20140922-novak-angela-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlNovák Angéla, a transzszexuális díva is tagja lesz a a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának. Elárulta, minden vágya, hogy a nyuszis magazin címlapján szerepeljen. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem tud elszakadni Bereczki Zoltán Szinetár Dórátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140922-bereczki-zoltan-szinesz-nem-szakad-el-felesegetol-szinetar-dora-szinesznotol.htmlBár megvolt az utolsó közös koncertjük, az egykori álompár úgy tűnik, sosem fog elszakadni egymástól, sőt még a további közös fellépés sem kizárt.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoMellbedobással gyűjt lájkokat Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-zimany-linda-los-angelesbol-az-instagramjara-szexi-kepet-posztolt.htmlInstagram oldalán szexiskedik Zimány Linda. A Los Angelesben nyaralgató modell dús kebleivel igencsak sok like-ot szerez. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.