Pál Dénes TV2 Sztárban sztár Gangnam Style szöveg tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első adásban ByeAlex Kedvesem című dala miatt sok kritikát kapott Pál Dénes, vasárnap a Gangnam Style-t adja elő a Sztárban sztár színpadán. Visszasírja még Gergely Robit és Karádyt.

Kihívásra vágyott Pál Dénes a Sztárban sztár műsorában. Kívánsága teljesült, ám a szövegtanulás bonyolultabb, mint gondolta. A Voice győztese Facebookjára posztolta ki a népszerű sláger szövegét. Háttttöööööö!

Forrás: Pál Dénes/Facebook

Emlékeztek még arra, amikor A Nagy Duettben Erdélyi Mónika és Gáspár Laci adták elő a dalt? Ha nem, vagy, ha újra látnád, itt megnézheted.

Kifogott a ruha Tóth Verán a Sztárban sztár színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140922--kifogott-a-ruha-toth-veran-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlVera - bár remekül alakította húgát, Tóth Gabit - egy kicsit mégiscsak "civil" maradt a szuperprodukció alatt. A nézők is láthatták, hogy éneklés közben folyton a ruhájával bíbelődött, valami nagyon zavarta. De mi lehetett a gikszer?TV + Bulvár--Koós Réka esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjabol-koos-reka-esett-ki.htmlTúl vagyunk a TV2 Sztárban sztárjának harmadik adásásán. A jövő héten már csak 9 híresség szórakoztatja a nézőket. TV + BulvárOrigoKedves ismerőst rejtett a Minyon jelmez a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-hajdu-lucat-a-szarban-sztar-a-minyon-jelmeze.htmlA Sztárban sztár énekesnője, Dukai Regina produkciójának színpadán feltűnt egy közismert rajzfilmfigura, a Gru 2 Minyonja. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.