Bozsek Márk kedd este látható utoljára a Barátok köztben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
búcsú távozás Bozsek Márk sorozat Szabi Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Szabija végleg búcsút int a sorozatnak és követi szerelmét, Annát, aki egy messzi városban kap munkát.

Bozsek Márk 6 év után távozik a sorozatból. Márk a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy új kihívásokra vágyott és mivel már nem érezte úgy, hogy karakterébe többet tudna beleadni, közös megegyezéssel búcsúzott a stábtól.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nagy búcsúztatót nem szerettem volna, ezért folyamatosan köszöntem el a kollégáktól. Az utolsó forgatási napjaim remekül teltek, sok szabadban játszódó jelenet volt. Még sosem voltam ennyire elégedett a munkámmal, mint ezeken a forgatásokon" – kezdi Márk, aki további terveiről is mesélt.

„Nem szeretném különválasztani a színészetet és a zenélést. Ha a médiában maradok, akkor inkább a háttérben szeretnék dolgozni és értékes információkat közölni az emberekkel. Emellett pedig a zenélés, dalok szerzése tölti ki a napjaim. Járok koncertezni, de nem célorientáltan és a sikerért, hanem ez örömzenélés a célom" – magyarázta Márk, aki tavaly az X-Faktorban mutatta meg énektudását. Végül saját döntése alapján onnan is kiszállt.

Hihetetlen vékony a bokája Pál Dénesnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140922--hihetetlen-vekony-a-bokaja-pal-denesnek.htmlPál Dénes hatalmasat alakított Karády Katalin szerepében a Sztárban sztár színpadán. Nem csak a búgó énekhangja és az énekesnő megszemélyesítése varázsolt el minket, másra is felkaptuk a fejünket. TV + Bulvár--Kucsera Gábor: „Nagyszerű érzés apának lenni"http://www.life.hu/bulvar/20140919-kucsera-gabor-kajakos-kisfiarol-bencerol-meselt.htmlA sztársportoló kiélvezi az apaság minden egyes másodpercét. A kis trónörökös, Bence tavaly szeptemberben jött a világra, és azóta is boldogságot csempész szülei mindennapjaiba. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKaszás Géza nyerte a Nemzeti Vágta sztárfutamáthttp://www.life.hu/bulvar/20140922-kaszas-geza-szinesz-nyerte-a-nemzeti-vagta-sztarfutamat-buch-tibor-homonnay-zsolt-es-pinter-tibor.htmlA legfelkészültebb lovasokat - Buch Tibort, Homonnay Zsoltot és Pintér Tibort - is maga mögé utasította a Nemzeti Vágtán Kaszás Géza, aki érezte, hogy ez most az ő futama lesz.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.