Cinthya Dictator a Rising Starban próbálkozik

Forrás:facebook/Cinthya Dictator -
TV2 Sztárban sztár Cinthya Dictator Tilla Rising Star Varga Viktor Édes Élet stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya a Rising Star stylistja mellett kaphat asszisztensi feladatot, előtte pedig a Sztárban sztárban bizonyíthat, ahol Tilla öltözőjében kezdett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cinthya és Varga Viktor szakítottak, a lánynak - akit nagyon megviselt a szakítás - talán az új munkakör lendületet adhat és könnyebben telnek majd a napjai.

Forrás: TV2

Tilla a találkozáskor egyből a szakításról kérdezte Cintyt. „Most ez tényleg komoly, nem csak showbiznisz?" – tette fel a kérdést a műsorvezető. „Tilla, ez nekem is hihetetlen, mert azt hittem, hogy ő lesz az első fiúm és az utolsó is" – magyarázta Cinthya, aki a Sztárban sztár stylistja mellett kapott feladatot. Ha a munkájával meg lesznek elégedve, a Rising Starban is bizonyíthat a lány, aki pityeregve mesélte, mennyire hiányzik neki Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.