A Cotton Club Singers egykori frontemberének lánya az X-Faktorban tűnik fel

X-Faktor László Boldizsár lány tehetségkutató Cotton Club Singers RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cotton Club Singers egykori frontemberének, László Boldizsárnak a lánya, László Dorina is próbálkozik az X-Faktorban. A tehetséges lány együttesével állt a tehetségkutató színpadára.

Dorina és két csapattársa az RTL Klub X-Faktorában lép színpadra szombat este. A Dark Notes formációban induló lányok már ötödik osztályos koruk óta együtt zenélnek – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„A bandát Zsófi és Ildi találta ki, ők testvérek, és már volt saját daluk is, a Kacsa. Amikor eljátszották nekem, egyből a csapat tagja szerettem volna lenni. Az első komolyabb koncertünk 2009-ben volt Budapesten" – mondta Dorina, akinek édesapja szerint olyannyira természetes közege volt a zene világa, hogy nem is lehetett volna elképzelni egy másik pályán.

„Zenész szülők gyermeke, hamar beleszokott ebbe a csodálatos világba" – magyarázta a büszke édesapa, aki azt is elárulta, hogy ő csak a háttérből figyeli lánya szárnybontogatását. A tehetségkutató válogatójára azonban elkísérte Dorinát.

„Azt mondtam nekik, hogy nem számít, meddig jutnak, nagyon fiatalok. A lényeg, hogy maradjanak önmaguk, amit kérni sem kellett volna, hiszen még én sem tudtam őket befolyásolni soha" – mondta nevetve az énekes.

A lány egyébként nemcsak a zenében tehetséges: ahogy a Life.hu is megírta korábban, önálló kiállítást is nyitott már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.