Majka és Bereczki Zoltán egymásra talált

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár zsűritag barátság Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár rosszfiúja, Majka és a mindig visszafogott Bereczki Zoli együtt járják a pesti éjszakát. This is a beginning of a beautiful friendship! :)

Sokan azt gondolnák, hogy a két teljesen eltérő személyiségű Majka és Zoli nem tudnak miről beszélgetni. A valóság azonban mást mutat és a Sztárban sztár két zsűritagja együtt bandázik – írja a Bors.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, Margitay Klára/Life.hu

„Mindig is bennem volt a vadabb énem, csak ezt a nagyközönség talán nem vette észre. Nem hiszem, hogy ezt Majka hozta ki belőlem, de ha mégis, azt sem bánom! Ő nagyon jó fiú, egy csupa szív kölök, imádom a humorát. Hogy miért csak most kezdtünk el barátkozni? Szerintem most jött meg Majka ízlése, és végre normális barátokat szerez!" – mondta mosolyogva Zoli.

„Kétségtelen, hogy nem vagyunk egy kaszt. Ezzel együtt tényleg egy húron pendülünk. Lassan ott tartunk, hogy szándékosan kell ellentmondanunk egymásnak a látott produkciók után, mert egyébként mindig ugyanazt gondoljuk. A barátságunk idén mélyült el. Meglepett, hogy Zoli milyen laza csávó és az is, hogy sokkal markánsabb véleménye van dolgokról, mint azt hinnék róla. Persze nem én fogom elárulni a közönségnek az eddig nem ismert énjét, tegye meg ő, ha akarja!" - nevetett Majka.

Dombovári Vanda kisfia irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-dombovari-vanda-kisfia-gergo-irigylesre-melto-tulajdonsagokkal-rendelkezik.htmlÉletében először ült fel körhintára Dombovári Vanda kétéves kisfia, Gergő, aki nagyon élvezte a mókázást. A műsorvezetőnő nagyon szerencsés a kisfiával, aki irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik.TV + BulvárOrigoÁlomélet Sarka Kata módra - 28 évesen minden vágya teljesülthttp://www.life.hu/bulvar/20140924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-28-eves-lett-ebbol-az-alkalombol-leirta-mindent-elert-amit-szeretett.htmlKata születésnapja alkalmából közösségi oldalán áradozott áloméletéről. Hajdú Péter feleségének 30 éves kora előtt minden vágya teljesült, amit kislánykorában eltervezett. Mi lesz így vele?TV + Bulvár--Kucsera Gábor: „Nagyszerű érzés apának lenni"http://www.life.hu/bulvar/20140919-kucsera-gabor-kajakos-kisfiarol-bencerol-meselt.htmlA sztársportoló kiélvezi az apaság minden egyes másodpercét. A kis trónörökös, Bence tavaly októberben jött a világra, és azóta is boldogságot csempész szülei mindennapjaiba. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.